"Rozhodnutí v sestavě dělá kouč s organizací, hráči do toho nemluví," překvapil kapitán Astralis
Esport CS:GO Článek "Rozhodnutí v sestavě dělá kouč s organizací, hráči do toho nemluví," překvapil kapitán Astralis

"Rozhodnutí v sestavě dělá kouč s organizací, hráči do toho nemluví," překvapil kapitán Astralis

Michael Douša

Michael Douša

6. 10. 2022 03:32

"Musíme to prostě respektovat a snažit se udržet si místo," tvrdí gla1ve

Reklama
"Musíme to prostě respektovat a snažit se udržet si místo," tvrdí gla1ve.

Organizace, která má na kontě 4 Major tituly, z toho 3 v řadě za sebou, se v poslední době potýká s velkými problémy. Kromě obecně celkem špatných výsledků se teď ještě musí snažit kvalifikovat na Major se zaskakujícím hráčem, protože po rvačce se Kristian "k0nfig" Wienecke nemůže dostavit na server, jelikož má zlomený kotník. A za této pochmurné situace přichází kapitán Astralis s tím, že do rozhodnutí o sestavě vlastně ani nemůže mluvit.

Když Astralis vznikli jako "hráči vlastněná organizace", bylo to považováno za velký úspěch. To se ale velmi rychle zvrtlo, jak ukazuje rozhovor kapitána dánské sestavy s HLTV.org. "Nikdy nevíte, co se s vámi stane, a to se týká všech hráčů týmu, včetně mě. Naše výsledky nebyly nejlepší a chápu, že organizace někdy chce zkusit něco nového, tak to musíte respektovat a udělat své maximum pro to, ať se v týmu udržíte," vysvětlil gla1ve. 

Vážně je tohle to nejlepší, co tým potřebuje? Systém "drž hubu a krok"? Legendární kapitán si nestěžuje. "Myslím, že je dobré, že máme otevřené a upřímné konverzace o různých věcech, takže to není tak, že všichni kromě jednoho něco ví, [...] takhle je to dobré, protože kouč a organizace dělají ty tvrdé změny a hráči do toho nemluví. Myslím, že to je dobré."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama