Rozhodující finále STAGE 2 Grunex Masters začíná už dnes!
Gaming Článek Rozhodující finále STAGE 2 Grunex Masters začíná už dnes!

Rozhodující finále STAGE 2 Grunex Masters začíná už dnes!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 2. 2022 15:31 1

Přijďte zafandit ve 14:00 na spajKKův kanál!

Reklama

Osudný den pro další várku týmů nastal. Právě dnes se zahájí dvoudenní kvalifikační finále STAGE 2 Grunex Masters, které na desítce map rozhodne o tom, kdo se podívá do velkolepého Grand Finále – zbývá pouhých 8 slotů a zájem je obrovský.

V dnešním a zítřejším finále uvidíme spíše menší a méně známé, avšak stejně kvalitní celky, které především zdobí známá jména. Zmínit musíme například OVG PUBG, jehož kapitán pr1lba povede do boje s jubassem, Peposlavem a dogeriiinem. Borci z PABLO neměli k postupu daleko, avšak v předchozím finále jim zbývalo pár bodů – tento  týden se aveiRik, qoudyy, Crowley a unkwlemonade pokusí své chyby napravit.

Nechybí ani další, dnes už staří známí Beer Fellas, Renegades či Dark Tigers. Ti všichni budou bojovat už dnes, od 14:00, o cenné body, které je budou posouvat žebříčkem do horní osmičky. Právě ta jim zajistí slot v Grand Finále a dost možná i výhru slotu do PCS Europe West. Tak přijďte zafandit, na twitch.tv/spajkk, kde vás tradičně přivítají naši ambasadoři spajKK a AmIDivine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama