rozhovor-s-hracem-tomas-vanilla-titan-richter
Esport Hearthstone: Heroes of Warcraft Článek Rozhovor s hráčem - Tomáš "Vanilla Titan" Richter

Rozhovor s hráčem - Tomáš "Vanilla Titan" Richter

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

10. 11. 2015 16:52

Je tu první z tradičních rozhovorů s účastníky BenQ Grunex Challenge 2015.

Reklama

Rozhovor s hráčem - Tomáš "Vanilla Titan" Richter

Máme tu první ze serie rozhovorů s hráči, kteří budou účinkovat na letošní BenQ Grunex Challenge. Dnes na naše otázky odpovídal Tomáš "Vanilla Titan" Richter - jeden z finalistů v Hearthstone turnaji, který hájí barvy týmu Fraternitas.

Ahoj Tome, pouze pád dní nás dělí od startu očekávaného grandfinále BenQ Grunex Challenge 2015. Jak se těšíš?
Na BenQ Grunex Challenge 2015 se těším extrémně. Minulý rok jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale jak stage, tak atmosféra byla naprosto perfektní, tak doufám, že tomu bude podobně i tento rok.
Minulý rok jsi se stal vícemistrem. Chtěl bys na loňský úspěch navázat minimálně stejným výsledkem?
V každém turnaji se snažím dojít si pro první místo a letošní finále nebude žádnou vyjímkou. Už samostatnou účast ve finále považuji za úspěch, ale pokusím se dojít co nejdál.
Každý hráč poslední dny pilně trénuje. Jak to je u tebe? Probíhají nějaké speciální přípravy?
Snažím se co nejvíce testovat balíčky se svými spoluhráči (Charliem a Pt44hem), ale kvůli škole nestíhám testování tolik, kolik bych chtěl. Nicméně vzhledem k formátu turnaje si myslím, že je daleko důležitější mentální, než praktická příprava.
Když se podíváš na finálovou osmičku, najdeš tam jména jako Winch, Faeli či Pt44h. Kdo je podle největším favoritem na celkové vítězství a kdo naopak bude černý kůň turnaje.
Řekl bych, že finálová osmička je tenhle rok ještě silnější než minulý. Faeli i Charlie udělali obrovský pokrok za poslední rok a Pt44h i Scruffy jsou také skvělí hráči. Za favority turnaje považuji sebe a Faeliho, ale myslím si, že Scruffy může všechny překvapit a klidně si odnést první místo.
Nezbývá mi nic jiného, než ti popřát hodně štěstí v Praze! Nechávám ti prostor.
Chtěl bych poděkovat všem fanouškům, kteří podporují mě nebo Fraternitas. Doufám, že nezklamu vaše očekávání a budu rád, když mě také podpoříte na sociální síti!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama