Rozhovor s mistry ČR v PUBG (1/2)
Esport PUBG Článek Rozhovor s mistry ČR v PUBG (1/2)

Rozhovor s mistry ČR v PUBG (1/2)

Robin Hegedus

Robin Hegedus

14. 11. 2018 22:12

Gunrunners se stali první mistry České republiky v PUBG. Rozhodli jsme se je vyzpovídat.

Reklama

Jak jsme vás již informovali, tým Gunrunners vyhrál NVIDIA MČR v elektronických hrách ve hře PUBG. My jsme si pro vás připravili krátké rozhovory s jednotlivými členy tohoto týmu!

David "Crowley" Haraším

Ahoj Crowley, gratuluji ti k získání mistrovského titulu v PUBG. Jaký je to pocit zapsat se do historie českého PUBG?
Ahoj Hegy, díky moc! Je to takový splněný sen, pocity jsou opravdu neskutečné!
S jakými ambicemi jste na MČR nastupovali, přeci jen jste nebyli považováni za největší favority?
Vzhledem k tomu, že jsme se kvalifikovali na MČR již v prvním kole, věřil jsem, že budeme konkurenceschopní i proti favorizovanějším soupeřům. Takový menší cíl byl TOP 3, ale chtěli jsme vyhrát za každou cenu.

Rozhovor s mistry ČR v PUBG (1/2)

Po prvních 3 hrách jste si vybudovali luxusní náskok, po obědové pauze vám ale Miramar moc nevyšel. Kde si myslíš, že byl problém a co vám pomohlo v poslední hře, kdy jste potvrdili vítězství?
Věděli jsme, že musíme na Erangelu odehrát co nejlepší hry, protože během tréninku nám mapa Miramar moc nešla, spíš to bylo takové utrpení. V poslední hře nám opět pomohla zóna, přestože jsme nepadali na Sosnovku, věděli jsme, že spousta týmů bude mít s touto zónou problém, jelikož jejich landing spot je příliš daleko. Vyrazili jsme o trochu dřív, bohužel jsme nenalezli žádnou loď, tudíž jsme riskantně zvolili plavání, které se nám nakonec vyplatilo. Další štestí bylo, že Hazík našel auto, díky kterému jsme mohli odrotovat bezpečně do zóny. Snažili jsme se hrát co nejbezpečněji poté, co jsme z killfedu viděli, že tým Ooops je mrtvý a od Alzy zůstal živý jen seniks, kterého se nám podařilo zabít. V ten moment jsme věděli, že vítězství je naše!
Pro některé je jméno Crowley neznáme, ale na scéně jsi předtím vystupoval pod jménem Da3wo, kdy se ti podařilo vyhrát i jeden z naších solo turnajů. Co tě vedlo ke změně jména?
S tímto nickem jsem vystupoval pod týmem Rowdy, tento tým zde byl velice dlouhou dobu, bohužel jsme se asi po půl roce rozpadli a já usoudil, že je čas na zahájení nové kapitoly, s kterou souviselo i změna jména.Crowley je insiprací z knižní série Good Omens (Dobrá znamení), které by se příští rok mělo dočkat i filmového zpracování.

Rozhovor s mistry ČR v PUBG (1/2)

Jaké plány jako tým máte do budoucna?
Naše plány do budoucna jsou hlavně: trénink, trénink a zlepšit zejména ten prokletý Miramar. Chceme se taktéž ukázat na každém squad turnaji od Grunexu a ke konci tohoto týdne se pokusit kvalifikovat do OGA PIT turnaje.
Děkuji za rozhovor, chtěl bys ještě něco dodat?
Rád bych poděkoval všem lidem, kteří se podíleli na MČR, protože organizace byla super a vzniklo minimální zpoždění, dále bych chtěl poděkovat fanouškům, kteří fandili z místa nebo doma, Gunrunners za podporu a svému týmu s kterým jsme vytvořili super partu. Pokud by měl někdo zájem mě sledovat zde máte můj facebook, kde můžete zanechat like.

Marek "HaziQQ" Tůma 

Ahoj Hazi, gratuluji ti k získaní mistrovského titulu v PUBG. Jaký je to pocit zapsat se do historie českého PUBG?
Ahoj Hegy, moc ti děkuju! Abych řekl pravdu, tak výhra pro mě byla docela překvapením. Jsme nový team, takže v sehranosti na tom nejsme úplně nejlépe a i na scrimech se nám v poslední době moc nedařilo. Doufal jsem v top 5, ale po prvních 3 hrách to vypadalo, že bychom mohli dát klidně top3. Miramar skončil očekávaně a měli jsme jen štěstí, že se nám povedlo na Erangelu urvat velký náskok. Naštěstí jako poslední hra nás čekal opět Erangel, který nám prostě šel a zahráli jsme další top3, díky čemuž jsme si pojistili výhru a stali se tak mistry české republiky. Pocity byly určitě nepopsatelné, byla to moje první výhra na lance a fakt, že to nebyla jen tak ledajaká lanka, ale MČR, je fakt super.
Rozhovor s mistry ČR v PUBG (1/2)
Byl si v průběhu akce nervozní? Přeci jen jako jeden z mála českých hráčů máš zkušenosti i ze zahraniční LANky.
Nervózní jsem vůbec nebyl, zkušenost ze zahraniční LANky s iG určitě pomohla, ale spíš to bylo o tom, že od nás nebyly vysoké očekávání a díky tomu se nám hrálo mnohem líp.
Těsně před MČR si změnil tým, z iG jsi přestoupil do QuadraTrouble (nyní Gunrunners), jaký je to pocit překonat svůj bývalý tým? Panovala zde nějaká rivalita?
Být před iG je určitě super pocit a o to víc, když jsme celou LANku vyhráli, každopádně nějak moc velká rivalita nepanovala. Během her jsme nebrali ohled na to s kým zrovna fightíme.
Miramar vám na akci dělal problémy, jakou mapu máš radši a proč?
Tak mapy jsou obě super, bohužel Miramar nám tolik nejde. Nemáme toho spolu na této mapě tolik nahráno a spíš se ještě snažíme přijít na to, jak správně tuto mapu hrát.

 

Rozhovor s mistry ČR v PUBG (1/2)

Děkuji za rozhovor, chtěl bys ještě něco dodat?
Rád bych poděkoval pořadatelům akce, dále bych poděkoval všem divákům, organizaci Gunrunners, kteří nás podporovali dokonce na místě během všech her, a celému svému týmu - s klukama jsme vytvořili super partu a akci jsem si tak mohl užít ještě o stupínek víc. Pokud by se zde našel fanoušek, který by mě rád sledoval, dejte like na moji fanpage, kde přidávám informace o týmových úspěších.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama