Rozhovory s youtubery #2 - Viktorkaa
Zajímavosti Článek Rozhovory s youtubery #2 - Viktorkaa

Rozhovory s youtubery #2 - Viktorkaa

Kuře Kuřecí

Kuře Kuřecí

5. 5. 2017 23:07

Další YouTubová hvězda poskytla Grunexu rozhovor.

Reklama

Pro druhý díl naší série jsme oslovili streamerku a youtuberku, která si říká Viktorkaa. Věnuje se hlavně hraní CS:GO, ale nebrání se ani jiným hrám. Najít jí můžete na Twitchi, popřípadě YouTube, pro více informací navštivte její Facebookovou fanpage. Děkujeme Viktorce, že si na nás našla čas.

Rozhovory s youtubery #2 - Viktorkaa

Jak jsi se dostala ke streamování? Jaké byly tvé začátky a co na to říkali kamarádi, popřípadě rodina?
Moje začátky náhodou nebyly úplně zlé. První stream jsem zapnula už před rokem a půl, tenkrát tam došlo okolo tři sta lidí. V tu dobu jsem hrála jen League of Legends s kamarády a počet diváků nebo followerů mi byl opravdu ukradený, bylo to spíš jen takové zabití volného času. Vážněji jsem to začala brát až o letních prázdninách, kdy jsem měla hromadu času a řekla jsem si, že do toho půjdu naplno. S podporou od mých blízkých jsem nikdy neměla problém. Mamka byla zvyklá, že jsem proseděla celé dny u počítače, takže na to ani nijak zle reagovat nemohla. Až časem, co se stream začal rozjíždět a já s ní sdílela radost z povedených streamů, mi začala silně fandit, podporovat a sledovat mě. A kamarádi? Taky úplně super, koukají na streamy, videa a dokonce i občas sdíli na sociálních sítích.
Rozhovory s youtubery #2 - Viktorkaa
Jaký je tvůj vysněný počet lidí na streamu? Máš raději klidné streamy s málo diváky, nebo pravý opak?
Vysněný počet diváků přesně určený rozhodně nemám. Na tohle se ani nedá přímo odpovědět. Obecně je pro mě lepší méně lidí, protože se dá lépe ohlídat a vůbec číst chat. Celkově se každému můžu trochu pověnovat, dát mu třeba nějakou nebo mu odpovědět na jeho dotaz a to je pak skvělé.
Jakou nejzvláštnější zprávu k donatům jsi kdy dostala? Jak jsi reagovala?
Nejzvláštnější zprávu asi úplně nemám, protože vlastně skoro všechny jsou nějakým způsobem zvláštní. Snažím se reagovat na všechno, tedy kromě nadávek. Nepřijde mi normální, když někdo zaplatí za to, aby mohl někomu nadávat...
Streamuješ více ve skupině nebo sama? Co preferuješ?
Tohle je těžká otázka. Jde o to, jestli zrovna hraju CSko nebo ne. Když se jedná o hraní CS, tak preferuji skupinu kamarádů. Hraní mi nikdy moc nešlo, takže nerada tryhardím. S přáteli je velká zábava a uvolněnější atmosféra. Ale u jiných her nebo talku si raději pokecám s chatem.
Nejvíce tě vídáme streamovat Counter-Strike. Hraješ i jiné hry, nebo jen CS:GO?
Ano, občas zahraji i jiné hry. Například LoL, které jsem hrála přes tři roky, Overwatch, Zaklínače, H1Z1 nebo nějaké hry typu Dobyvatel nebo Barbie, co poslední dobou hraji.

Rozhovory s youtubery #2 - Viktorkaa

Co ty a eSport? Fandíš nějakému týmu, popřípadě hraješ v nějakém? Nedávno jsi byla na IEM v Katowicích, jak to tam na tebe působilo?
Oblíbený team bohužel nemám, profesionální scénu CS moc nesleduji. Ano, v Katowicích jsem konečně po třech letech, co jsem tam plánovala jet, byla. Chtěla jsem tam vážně dlouho a moc jsem se těšila. Atmosféra byla opravdu skvělá, jen škoda, že už LoL a CS rozdělili. Možná by bylo zajímavější to vidět obojí najednou.
Jak na tebe reagují tví fanoušci, když tě potkají někde mimo stream? Když už jsme u toho, uvidíme tě v blízké době na nějaké offline akci?
Většinou za mnou dojdou a zeptají se na fotku nebo podpis, maximálně pokecáme. Když mám možnost, ráda se zúčastním všech akcí. Ale v blízké době bohužel nevím o žádné akci, kde se ukážu. Hned, jak o nějaké budu vědět, budu informovat na sociálních sítích.
Co tvé plány do budoucna? Předpokládáš, že se streamem/hraním budeš živit?
Plány do budoucna jisté rozhodně nejsou a ani je zatím mít nechci. Člověk nikdy neví, co bude zítra, natož za pár let. Kdykoliv může přijít nějaká zajímavá nabídka práce, nebo čehokoliv jiného. Se streamem rozhodně neplánuji přestat, ale znovu, člověk nikdy neví, co se může stát. Třeba tu za rok Twitch ani být nemusí... Takže streamovat budu ráda tak dlouho, jak budu moct. 
A nakonec, chtěla bys něco vzkázat svým fanouškům?
Fanouškům bych klasicky ráda vzkázala, že si moc cením jejich podpory. Ať nevěří všemu na internetu, nejdříve si raději udělejte svůj vlastní názor, za kterým si můžete stát, a ne jen papouškovat po ostatních.

Rozhovory s youtubery #2 - Viktorkaa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama