RpK končí ve Vitality, nahradí ho Kyojin
Esport CS:GO Článek RpK končí ve Vitality, nahradí ho Kyojin

RpK končí ve Vitality, nahradí ho Kyojin

Michael Douša

Michael Douša

12. 4. 2021 15:54

Kyojin se připojí po BLAST Premier Spring Showdown.

Reklama
Nejstarší hráč sestavy Vitality, Cédric "RpK" Guipouy, si s francouzským týmem odehraje poslední turnaj.

Po neúspěšném vstupu do roku 2021 a dvou brzkých koncích ve skupinách na IEM Katowice a ESL Pro League Season 13 se francouzská organizace rozhodla vyměnit nejstarší článek. Bývalý hráč týmů Titan, G2 a Envy je s 31 lety věku jedním z nejstarších hráčů CS:GO na světové špičce. Po svém konci v týmu si prý dá nějaký čas volna a popřemýšlí, co ho čeká v budoucnu.

Do týmu se ale podívá dvaadvacetiletý Jayson "Kyojin" Nguyen Van, který se poslední měsíc ukazoval pouze v týmu Warthox, žádné jiné informace o něm ale příliš dostupné nejsou. Dle kouče Rémyho "XTQZZZ" Quoniama se ale jedná o unikátního hráče s velkým talentem a obrovským potenciálem, který pomůže Vitality vystavět budoucnost okolo mladší sestavy.  Zmiňuje ale také, že mu "chtějí pomoci vyvíjet se ve šlépějích jeho předchůdce," takže nejspíše můžeme od Kyojina očekávat spíše anchor roli - často bude podobně jako "tank" RpK sám na plantu, vyčkávat na nepřátele.

RpK končí ve Vitality, nahradí ho Kyojin

Kapitán Vitality, Dan "apEX" Madesclaire se v rozhovoru na HLTV Confirmed nedávno rozhovořil o problémech, které Vitality od začátku roku provázely, o tom se více dočtete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama