s1mple-prichadza-do-timu-liquid
Esport CS:GO Článek s1mple prichádza do tímu Liquid!

s1mple prichádza do tímu Liquid!

Daniel Stehlík

Daniel Stehlík

4. 1. 2016 00:54

Po odchode FugLyho hľadal Team Liquid náhradu, ktorú teraz našiel v podobe CSGO hviezdy s1mpleho.

Reklama

Na posledných turnajoch nemal tento severoamerický tím nejaké dobré výsledky, a preto zo zostavy odišiel Jacob "FugLy" Medina. Tento odchod bol príčinou aj toho, že Team Liquid po minulých neúspechoch chce skúsiť začleniť do tímu niekoho nového, s kým by si mohli obnoviť postavenie v Severnej Amerike a opäť dosahovať skvelé výsledky.

Spočiatku táto organizácia skúšala nalákať do svojho tímu Fínsku hviezdu a vtedy už ex-NiP hráča Aleksi "allu" Jalliho, ale ten túto ponuku odmietol so slovami, že chce ísť zatiaľ už len do tímu, ktorý by sa skladal z plnej fínskej päťky aj kvôli komunikácii.

s1mple prichádza do tímu Liquid!

Ale po tomto odmietnutí bol Team Liquid nútený sa obrátiť k bývalej hviezde tímu FlipSid3 Tactics  Aleksandra "s1mple" Kostylieva, ktorý bol prepustený z ukrajinského tímu pre verejné kritizovanie spoluhráčov.

s1mple prichádza do tímu Liquid!

Kostyliev dúfa v reštart jeho kariéry, ktorá mala za posledný rok veľa kontroverzných udalostí ako aj napríklad ESL ban. Ten mu vyprší už 1.februára, a tak sa bude môcť k tímu pripojiť až po ňom. Avšak ban mu nezasahuje do novej ESL ESEA Pro League sezóny, ktorá začne čoskoro a v nej by sme mali vidieť už plnú zostavu tohto severoamerického tímu. Podľa vyjadrení od organizácie by sa mal s1mple v najbližších dňoch presunúť do herného domu tímu Liquid, a tam začať s hodinami angličtiny s cieľom zlepšiť svoju komunikáciu a aj sa aklimatizovať do jeho nového prostredia.

Nová zostava :

Eric "adreN" Hoag Spencer "Hiko" Martin Nick "nitr0" Cannella Jonathan "EliGE" Jablonowski Aleksandr "s1mple" Kostyliev

A na záver video s Aleksandrom "s1mple" Kostylievom v hlavnej úlohe. :)

Foto: hltv.org, teamliquid.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama