Samolepky se vrací! Na koho vsadíte Pick'Em?
Gaming CS:GO Článek Samolepky se vrací! Na koho vsadíte Pick'Em?

Samolepky se vrací! Na koho vsadíte Pick'Em?

Michael Douša

Michael Douša

22. 10. 2021 11:40

Spolu s Majorem jsme se konečně dočkali nových samolepek, odznaků i nášivek

Reklama
Hráči CS:GO se po dvou letech konečně dočkali nových týmových samolepek, k mání je ale mnohem víc.

Valve vydalo pravděpodobně poslední update před samotným PGL Majorem ve Stockholmu, kterým určitě udělalo mnoha hráčům i fanouškům velkou radost. Samolepky jsou zpátky, a to pro všechny týmy, které se Majoru zúčastní, což týmům přinese nejen úsměvy na tvář, ale také solidní částky do jejich peněženek. Stejně tak jsou k dispozici i týmové nášivky. O něco smutnější budou samotní hráči, kteří přišli o možnost přivýdělku z podpisových samolepek - ty budou dostupné pouze z rukou týmů, které postoupí do play-off. 

Pro hráče a fanoušky pak přichází možnost zakoupení Viewer Passu, který dá hráčům možnost zapojit se do nepopiratelně populární Pick'Em Challenge. K mání jsou dvě verze tohoto lístku, jeden základní a jeden vylepšený, v němž hráči najdou i tři Souvenir tokeny. V základním lístku jsou k dispozici Pick'Em Challenge, turnajová mince, kterou si hráči mohou úspěšným plněním Pick'Emu vylepšovat až do diamantové verze, neomezené týmové graffiti po dobu turnaje a možnost získání suvenýrů.

Samolepky se vrací! Na koho vsadíte Pick'Em?

I z Viewer Passů jdou některé prostředky samotným týmům a zapojeným organizacím, konkrétně 50 %, zbytek jde do pěneženek Valve a všemocného Gabena. 

Kromě těchto přídavků do hry Valve opravilo i několik bugů a dovolilo hráčům nakupovat pro spoluhráče přímo z nákupní nabídky. Všechny updaty jsou k dispozici zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama