Sazka eLEAGUE: Dark Tigers brousí tesáky na SINNERS
Esport CS:GO Článek Sazka eLEAGUE: Dark Tigers brousí tesáky na SINNERS

Sazka eLEAGUE: Dark Tigers brousí tesáky na SINNERS

Michael Douša

Michael Douša

19. 9. 2020 13:51

Souboj o přímý postup do semifinále vrcholí!

Reklama

Minulým kolem druhého splitu Sazka eLEAGUE jsme se posunuli do druhé poloviny a pomalu, leč jistě se blížíme k play-off. Tento split ovšem nemá tak jasného favorita, jako ten jarní, ba naopak můžeme už od začátku vidět značnou rivalitu mezi obhajujícími vítězi Sinners a eSubou. Nalaď si páté kolo už v neděli na twitch.tv/eleaguecz.

Dark Tigers vs. SINNERS, 13:00

Sinners sice nezačali druhý split nejpřesvědčivěji, dvě remízy nejsou tak skvělé jako jejich vítězná série bez jediné prohrané mapy v prvním splitu, od třetího kola už ale najeli na vítěznou vlnu a už vypadají ve své kůži, jak jsme na ně zvyklí. Naopak Dark Tigers si odnesli za poslední dvě kola jednu prohru proti Enterprise a remízu s Entropiq, což je proti rozjetým Sinners, kteří vítězí v obou domácích ligách, staví do jednoznačně nevýhodné pozice a očekáváme tak vítězství Sinners.

Enterprise vs. SAMPI, 15:00

Pro Enterprise a SAMPI se bude jednat o odvetu z COOL Ligy, kde Enterprise roznesli SAMPI na kopytech. V Sazka eLEAGUE Enterprise doposud nevypadali příliš přesvědčivě, že tam vlastně patří - přestože se jedná o semifinalisty z prvního splitu, jedna prohra a jedna remíza nejsou nic, čím by se mohli moc chlubit. Zato SAMPI na třetím místě vypadají mnohem sebejistěji. Vypadá to na vyrovnaný souboj, vidíme to spíše na výhodu SAMPI.

eEriness vs. Entropiq, 17:00

Hledáte-li jednoduchou sázku na jistotu, není lepší volba než právě tento zápas. Entropiq jsou některými označováni za favority celého turnaje, a tak není pochyb, že proti týmu na posledním místě tabulky, kterým je právě eEriness s jednou jedinou remízou na účtě, nemůžou prohrát.

eSuba vs. BRUTE, 19:00

ESuba si stojí spokojeně na prvním místě tabulky, BRUTE na předposledním. Máme tu tak opět pověstného Davida a Goliáše, tentokrát to ale na rozdíl od Bible na vítězství slabšího nevidíme. BRUTE navíc hrají s novou sestavou starou jen týden, a tak nácvik nějakých složitějších a úspěšnějších taktik pravděpodobně vůbec nepřišel na program dne. I zde to tedy vidíme na vítězství gigantů, kterými jsou v tomto zápase bezpochyby modří muži eSuby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama