Sazka eLEAGUE: Kdo postoupí do letní části?
Esport CS:GO Článek Sazka eLEAGUE: Kdo postoupí do letní části?

Sazka eLEAGUE: Kdo postoupí do letní části?

Michael Douša

Michael Douša

19. 6. 2020 11:37

Podaří se Enterprise a Defeaters udržet v lize nebo uvidíme nové celky?

Reklama

Jarní část Sazka eLEAGUE nebyla tou nejšťastnější pro týmy Enterprise a Defeaters. Ti bohužel spadli do baráže, kde se již tento víkend budou muset utkat se dvěma nejlepšími celky ze Sazka eLEAGUE Open o udržení v lize. Jak to dopadne?

Enterprise vs. eEriness Marvo - sobota 20. 6. 17:00

Enterprise neměli v úvodní fázi Sazka eLEAGUE velké štěstí, ba naopak - nepodařilo se jim ani jednou vyhrát a skončili na nešťastném posledním místě. Místo následného tréninku ale přišla další rána - odešla jejich největší hvězda, Patrik "Zero" Žúdel, který si našel své místo na mezinárodní scéně. Zero však v rámci Sazka eLEAGUE zůstal na soupisce Enterprise a stále je šance, že do vyřazovacích bojů zasáhne.

Proti nim se postaví tým eEriness MARVO, těm se podařilo v semifinále Sazka eLEAGUE Open porazit tým Vikingekrig 2:0, díky čemuž si zajistili místo v baráži.

Defeaters vs. Dark Tigers - neděle 21. 6.  16:00

Defeaters byli poněkud úspěšnější ve svém klání v úvodní části Sazka eLEAGUE, měli na kontě 4 vyhrané mapy, ani to ale nestačilo na výhru ani jednoho zápasu. Ti sice neměnili hráče po skončení úvodní fáze, ale už v průběhu, což jejich výsledky dost ovlivnilo. Na konci ovšem postavili velmi silnou obranu proti favoritům Sinners, nepodařilo se jim ale tuto obranu proměnit ve vítězství.

Proti nim se postaví celek Dark Tigers, kteří v nové sestavě porazili tým Gravity a přestože neporazili ve finále eEriness, zajistili si místo v baráži a utkají se tak proti Defeaters. Stačila jejich sestava jen na týmy z druhé ligy, nebo se umístí dobře i v Sazka eLEAGUE? To zjistíme už v neděli!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama