Sazka eLEAGUE: "Poslední dobou je toho strašně moc," přiznává ZEDKO
Esport CS:GO Článek Sazka eLEAGUE: "Poslední dobou je toho strašně moc," přiznává ZEDKO

Sazka eLEAGUE: "Poslední dobou je toho strašně moc," přiznává ZEDKO

Michael Douša

Michael Douša

3. 6. 2020 16:20

"Naší prioritou je vše a do všech lig se snažíme dávat 100 %," dodává jedním dechem

Reklama

Na Sazka eLEAGUE si neodnesli jedinou prohranou mapu, na ESEA je po NEOFRAGOVI nejlepším střelcem týmu a prošel největšími českými týmy. To je Jindřich "ZEDKO" Chyba, střelec za Sinners. S kým by si nejradši zahráli a jak probíhá jejich příprava na zahraniční turnaje? 

Předem bych vám chtěl pogratulovat k čisté jízdě úvodní fází. V semifinále se pak utkáte buď s Brute nebo s RAMS, s kým by sis zahrál radši?
Díky, v semifinále bych se chtěl určitě utkat s týmem Brute.
Koho bys tipoval na postup do finále? Vaše první místo bylo celou dobu stabilní, zato za vámi už se jel tvrdý boj.
To je těžká otázka, ale myslím, že ten kdo vyhraje čtvrtfinálový souboj mezi Sampi vs eSuba tak jeden z nich bude ve finále.
Jako profesionální tým si na české scéně budujete solidní jméno, v zahraničí to ale musí být o něco těžší. Jak těžké je připravovat se týmově na eLEAGUE, Cool Ligu, ale zároveň taky na ESEA, HomeSweetHome a v současné době nejaktuálnější HellCup? Co je vaší prioritou?
Opravdu toho v poslední době je strašně moc. Naše tréninky na zahraniční turnaje probíhají, tak že 3-4 dny dopředu před zápasem koukáme každý den na soupeřů dema na odlišné mapy, aby jsme byli důkladně ready. Prioritou je pro nás vše, do všeho dáváme maximum a snažíme se v jakékoliv lize odvést 100% výkony.
3-4 dny dopředu před zápasem koukáme každý den na soupeřů dema na odlišné mapy, abychom byli důkladně ready.
Karanténa nám už sice končí, ale mnoho turnajů offline ještě nějakou dobu nebude. Vnímáš ten vliv karanténních opatření po světě pozitivně – víc času na trénink, turnaje můžeš hrát z pohodlí domova – nebo spíš negativně?
Toto období je zvláštní. Člověk se těší na LAN akce, a pak zničeho nic dlouho neni a nebude. Myslím, že LAN prostředí vždy ukáže jak ty týmy jsou silný, avšak jsme toho doposud nemohli být svědky. Věřím, že brzo se to změní a opět turnaje začnou. Na náš tým to dopad nemělo nic se pro nás neměnilo, tréninky pořád stejný. Jen jak říkám, všichni jsme se těšili na LAN akce.
Counter-Strike má nově velkého konkurenta od Riotu, Valorant. Měl jsi příležitost ho vyzkoušet? Přešel bys, kdybys dostal nabídku?
Valorant jsem zkoušel, líbilo se mi to. Ta hra mě bavila, ale CS:GO je CS:GO. Kdybych dostal nabídku, tak bych určitě nepřešel.
Co bys v CS:GO uvítal? Vzhledem ke konkurenci můžeme čekat, že Valve přijde s novými vymoženostmi, chtěl bys něco nového, nebo zachoval a vyšperkoval hru tak, jak je teď?
Mě se to líbí jak je to teď. Vždy tam budou nějaké "mouchy", ale věřím, že hra je neustále posouvána dopředu. My s tím moc neuděláme, co přijde to přijde a nám nezbyde nic jiného než se na to adaptovat. Nedávno jsem četl, že se řešilo, že by měli být zápasy MR12, to mi přijde jako totální kravina.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama