Sazka eLEAGUE: RAMS mění vývoj tabulky
Esport CS:GO Článek Sazka eLEAGUE: RAMS mění vývoj tabulky

Sazka eLEAGUE: RAMS mění vývoj tabulky

Michael Douša

Michael Douša

21. 5. 2020 17:09

Šesté kolo Sazka eLEAGUE přineslo remízu Brute a eSuby, comeback Gunrunners a mnoho dalšího

Reklama

eSuba vs. Team Brute - 1:1

První zápas dne nás zanesl na Mirage jako výběr týmu Brute a modrý nuke od modré eSuby.

Mirage začala velmi agresivně z obou stran. Nedočkali jsme se během prvních pěti kol jediného eca a oba týmy šly do force nákupu. Pak se ale peníze na straně eSuby vyčerpaly a z vyrovnaného 2:2 se náhle stalo silných 7:2 pro Brute. Bylo to právě eco a šílené hlavy, které Brute rozdal Lukáš "Levi" Bouřa, které zlomilo tento rychlý nástup. Ani to však nestačilo na vítězství a Brute si velmi dominantně vzali první půlku 11:4 díky úžasnému 1v3 Karla "fredi" Královce.  Druhá půlka začala velmi dominantně naopak pro eSubu v týmu teroristů, získali pět kol, ale více už jim Brute nedovolili. 16:9 pro Brute a šlo se na Nuke.

První pistole na Nuke padly na stranu Brute, byl to ale force buy eSuby, v němž vyniknul Dominik "blogg1s" Janita s nedávno nerfnutým kriegem. ESuba si vybudovala náskok 5:2, pak si ale slovo vzali Brute a získali si sami pro sebe velký náskok, který jim pomohl k vítězství první poloviny 8:7. ESuba ale nečekala a ujala se rychlé druhé poloviny a ujali se vedení. Vedení se ale ještě několikrát prostřídalo a vůbec nebylo jisté, kam padne vítězství. Byla to ale právě eSuba která si šla pro vítězství na své mapě, 16:11 pro modrou krev.

Defeaters vs. RAMS - 0:2

Druhý zápas nás zanesl na Overpass a Inferno.

Overpass neznačil jasné vítězství ani jednoho týmu už od začátku. Ani jeden tým si nedokázal vybudovat rychlou sérii a vítězství tak přecházela z jednoho týmu na druhý. První vyrovnanou polovinou se ale proplétá vynikající výkon Alexe "Palm1" Palma, který se s AWP držel velmi pevně a za první polovinu inkasoval 20 killů, nejvíce z obou týmů. První polovina skončila 8:7 pro RAMS a ti svou výhodu prodloužili i v druhé polovině a přiblížili se nebezpečně vítěznému skore, aniž by si Defeaters získali další kolo. To však prolomili za skore 13:7 a pokračovali ve vítězné sérii, kterou ale RAMS zničili velmi nešťastným nákupem se třemi Galily. I přes heroický výkon Defeaters tak RAMS sebrali svým protivníkům pick a zvítězili 16:14. V tabulce se posunuli na 5. místo a pořádně tak zamíchali s pořadím.

Inferno pokračovalo ve velmi vyrovnaném zápase a nenaznačovalo, který tým si odnese vítězství. Hry obou týmů byly protkány jak taktickými, tak individuálními chybami, což jen dodalo na vyrovnanosti. Defeaters si v první polovině vybudovali menší výhodu na 7:5, pak jim ji však RAMS rychle zastavili a uzavřeli první polovinu s vlastní výhodou 8:7. Tu ale zničili zase Defeaters a jako první překročili dvoucifernou hranici. Ale byli to právě RAMS, kteří se neskutečně proti Defeaters rozjeli a hráli velmi vyrovnaně, všichni byli na dvacetikillové hranici a byl to právě Palm1, který svým AWP téměř jednou rukou zničil veškeré snahy Defeaters o návrat do zápasu. 16:12 pro RAMS, 2:0.

Sinners vs. Sampi - 2:0

Sinners se Sampi se nám ukázali v plné kráse na Mirage a Nuke.

Mirage začala velmi výhodnou pozicí Sampi na CT straně, což se odrazilo i v jejich bodové výhodě, měli náskok 7:4, ovšem Sinners se perfektně adaptovali na hru Sampi a vyrovnali a dokonce uzavřeli s výhodou 8:7 a vstoupili na druhou polovinu jak s výhodou bodovou, tak stranovou. Sinners se ale na CT straně doslova utrhli ze řetězu a dali Sampi už jediné kolo, pak už ale s přehledem uzavřeli první mapu 16:8.

Nuke začal naopak výhodou Sinners a získali si náskok pěti kol, pak se ale Sampi navrátili do hry a dorovnali. Pak už jim ale Sinners opět utekli a uzavřeli polovinu s velkou výhodou 10:5. Stejně tak otevřeli i druhou polovinu, ovšem Sampi začínali dotahovat a velmi nebezpečně se blížili skore Hříšníků. Sinners si ale vzali taktickou pauzu a plně se ujali vedení a přes krátké klopýtnutí se odebrali k vítězství 16:12. 2:0 pro Sinners.

Gunrunners vs. Enterprise - 2:0

Gunrunners nás zanesli na dnes již jednou viděné Inferno, zato Enterprise zvolili Train. 

Gunrunners si byli svým pickem velmi jistí, Enterprise se podařilo sebrat si první kolo až v sedmém kole, nebylo však mnoho dalších příležitostí, kdy by si připočetli bod na svou stranu. Gunrunners tak uzavřeli s přehledem první polovinu 11:4 a udělali tak druhou polovinu pro Enterprise mnohonásobně těžší. A bylo to opravdu neskutečně těžké, a to tak, že se Enterprise nepodařilo uhrát za celou mapu ani šest bodů. Gunrunners si tak vybojovali jednoduché vítězství 16:5.

Train ovšem přinesl úplně jinou dynamiku, Enterprise se drželi velmi dobře a dokonce se jim povedlo díky výkonům Patrika "Zero" Žúdela vybojovat až sedmikolový náskok. Ten jim GRS do konce první poloviny zkrátili o tři kola, první polovina tak skončila 10:5 pro Enterprise. Enterprise se dostali až podezřele blízko k match pointu, pak ale Gunrunners chytili vítěznou vlnu a ve velkém stylu se dostali až na skore 14:14 a Enterprise byli ve velmi nepohodlné finanční situaci. To právě vedlo k nešťastnému konci pro Enterprise a druhá mapa tak skončila ve prospěch Gunrunners 16:14.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama