Seron je ze hry, Revy hraje životní turnaj
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Seron je ze hry, Revy hraje životní turnaj

Seron je ze hry, Revy hraje životní turnaj

Jarmil Černý

Jarmil Černý

15. 5. 2022 10:33

O semifinalistech Grunex Masters powered by LG UltraGear je rozhodnuto!

Reklama

Pořádně napínavé čtvrtfinále Grunex Masters powered by LG UltraGear s mnohdy překvapivými výsledky mohli sledovat diváci livestreamu. Ve čtvrtfinále se utkala nejlepší osmička hráčů, která vzešla ze skupinových bojů.

Vše začalo gólovou přestřelkou, kterou uštědřil Laky svému protivníkovi z FK Jablonec. Finální skóre 8:2 hovořilo jednoznačně ve prospěch plzeňské hvězdy a po komplikovaném vstupu do skupinové fáze je jasné, že Laky je opět na koni a připraven přidat do své sbírky další cennou trofej.  

Ve druhém čtvrtfinále se vedení ujal liberecký Mrkyy a Matejs z Bohemians musel téměř celý zápas dotahovat. To se mu nakonec podařilo a dvouzápasovou sérii poslal až do penaltového rozstřelu, ve které se dokonce na chvíli ujal vedení. Následně se mu však nepodařilo proměnit jeden z penaltových kopů a Mrkyy se ujal vedení, které už nepustil.

Smolnou koncovku svého týmového kolegy chtěl vynahradit Entropiqu Mariooso, který ve čtvrtfinále vyzval jednoho z nejsilnějších soupeřů. Seron ale překvapivě za celou dvojzápasovou sérii nepřekonal brankáře hráče Entropiqu ani jednou a poměrně jasné vítězství v poměru 3:0 si připsal Mariooso.

Vyřazení Serona však nebylo zcela jediným překvapením večera. Dalas, vítěz třetí sezony e:LIGY, se postavil proti nadějnému hráči Bohemians, Revymu. Revy si už ve skupinách poradil s takovými hráči jako je Emerickson a CptKubajz a to poměrně vysokým počtem nastřílených gólů. Gólovou smršť spustil i proti Dalasovi, tomu se podařilo nakonec snížit na přijatelných 4:6, postup však patřil hráči Bohemians.

Rozpis semifinále

18.5. 17:00 Mrkyy - T9Laky 18.5. 17:40 Mariooso - Revy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama