Sestava LYNX Grunex ProGamer 2018 se stále drží v čele nejprodávanějších
Partnerský obsah Článek Sestava LYNX Grunex ProGamer 2018 se stále drží v čele nejprodávanějších

Sestava LYNX Grunex ProGamer 2018 se stále drží v čele nejprodávanějších

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

19. 6. 2018 19:45

Kdo jiný by měl kralovat počítačovým sestavám než právě tato mašina.

Reklama

Sestava LYNX Grunex ProGamer 2018 vás prostě nezklame. Svědčí o tom i první místo mezi nejprodávanějšími sestavami na czc.cz a až neuvěřitelné uživatelské hodnocení 97%. Tahle sestava je prostě pro hráče jasná jednička.

Největší výhodu této sestavy ocení hlavně lenoši - stačí totiž počítač přinést domů, zapojit monitor a příslušenství a máte hotovo. Nezdržujete se se setavením nebo instalací operačního systému. Windows 10 už jsou předem nainstalované na rychlém SSD, takže jejich načtení po zapnutí trvá jen pár vteřin. Ostatní programy a hry pak doporučujeme nainstalovat na klasický HDD, kde máte 2 TB místa.

Jakmile nainstalujete a zapnete hru, oceníte výkon počítače, který představuje grafická karta Nvidia GeForce GTX 1060, procesor Intel Core i5-7400 a operační paměť 16GB DDR4. S těmito vnitřnostmi rozjedete i ty největší pecky. Podívejte se na náš test, ve kterém jsme si na této sestavě vyzkoušeli, jak utáhne nejnovější díl serie Assassin's Creed.

Na našem youtube kanále najdete i testy dalších her - PUBG, CS:GO nebo Battlefield 1.

Pokud je pro vás tento výkon málo, nebo byste naopak takovou sílu nevyužili a platili tak zbytečně navíc, podívejte se i na další sestavy LYNX a určitě si najdete počítač na míru pro své potřeby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama