Shroud vysvětlil, proč se nevrátí k profesionálnímu hraní, ani ve Valorantu
Zajímavosti Článek Shroud vysvětlil, proč se nevrátí k profesionálnímu hraní, ani ve Valorantu

Shroud vysvětlil, proč se nevrátí k profesionálnímu hraní, ani ve Valorantu

David Jiránek

David Jiránek

13. 5. 2020 03:27

Stále by se rád věnoval streamování.

Reklama

Nová kompetitivní střílečka od Riotu přetahuje profesionály z jiných her. Svůj odchod k Valorantu ohlašují PUBG i CS:GO hráči a přidávají se i další. Otazník občas zůstává nad streamery, kteří se proslavili hraním kompetitivních stříleček.

Nedávno svůj pohled na věc odhalil Shroud. Mnoho lidí by jistě Shrouda vidělo v budoucnu oblečeného v dresu týmu na stagi, jenže to se asi nestane. Podle streamera je profesionální hraní v jeho podání minulostí. Udržet se na nejvyšší úrovni vyžaduje spoustu času, který se musí hře věnovat. Jde o cvičení nových strategií, trénování a soustředění se jen na hru. Aby člověk na této úrovni vydržel, musí věnovat hře opravdu mnoho a do toho streamování dle Shrouda vložit jen tak nejde.

Ačkoliv Shrouda profesionální hraní bavilo, zůstat na vrcholu a k tomu streamovat by bylo až příliš obtížné. "Někteří sice obojí zvládají, ale je jich jen pár" nechal se Shroud slyšet.

Legenda Counter-Strike se prostě streamování nechce vzdát a ačkoliv je profesionální hraní lákavé, nemohl by Shroud vynikat v obojím tak, jak by si přál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama