Shroud ztratil streamováním hry World of Warcraft přes 2000 subscriberů
Zajímavosti Článek Shroud ztratil streamováním hry World of Warcraft přes 2000 subscriberů

Shroud ztratil streamováním hry World of Warcraft přes 2000 subscriberů

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

13. 9. 2019 04:21

Ale prý to bere sportovně.

Reklama

Michael "Shroud" Grzesiek je jedním z několika velkých streamerů, kteří přešli tento srpen ze svých běžných her na World of Warcraft Classic, a právě Shroud nedávno odhalil, kolik subscriberů jej to stálo. Stalo se tak, když jeden z jeho sledujících si z něj začal z něj dělat legraci, že ztratil určitě minimálně pět tisíc subscriberů, Shroud řekl, že to tolik nebylo, ale že to určitě něco přes dva tisíce bude.

Shroud má přes 31 000 odběratelů, což znamená, že se ho ztráta dvou tisíc finančně příliš nedotkne. Sám prohlásil, že stejně nehodlá hrát aktuálně nic jiného, i kdyby mu počet subscriberů dále klesal.

Na Twitchi partneři standardně dostávají padesát procent z každého subu, což pro Shrouda znamená ztrátu minimálně 5000 dolarů, což je kolem 120 000 korun. Ale vzhledem k tomu, že je Shroud jeden z největších streamerů, tak má nejspíše vyšší procento výdělku, než běžní streameři s partnerstvím, takže jeho ztráty mohou být ještě mnohem vyšší.

A není jediný, kdo ztratil přízeň některých svých fanoušků kvůli streamování World of Warcraft. Tim “TimTheTatman” Betar, Ben “DrLupo” Lupo i Tyler “Ninja” Blevins přešli na WoWko Classic,  i když věděli, že se to odrazí na výdělcích, ale jejich nostalgická láska ke hře byla silnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama