SicK je týmem Sentinels suspendován z důvodu jeho zatčení. V týmu ho možná nahradí Marved
Esport Valorant Článek SicK je týmem Sentinels suspendován z důvodu jeho zatčení. V týmu ho možná nahradí Marved

SicK je týmem Sentinels suspendován z důvodu jeho zatčení. V týmu ho možná nahradí Marved

Nga Thi Nguyen

Nga Thi Nguyen

8. 3. 2023 11:00

SicK za Sentinels hrál v době jejich vrcholu, posledních několik měsíců byl ale pouze náhradním hráčem.

Reklama

Hunter „SicK“ Mims, náhradník za Sentinels, byl týmem suspendován, a byl mu tedy pozastaven trénink po zprávě, podle které byl 4. března texaskou policií zatčen za neoprávněný vstup na pozemek. Konkrétně se jednalo o prodejnu automobilů Ferrari, kterou neopustil poté, co k tomu byl jejími zaměstnanci požádán. SicK je podle dostupných informací stále ve vazbě, čelí obvinění z přečinu a jeho kauce je stanovena na výši 5 tisíců dolarů. Podle texaského práva by mohl dostat pokutu ve výši 2 tisíců dolarů nebo by mohl být odsouzen k trestu odnětí svobody na 180 dní. Sentinels spolupracují s rodinou SicKa, veřejně se však k situaci nevyjadřují z důvodu její citlivé povahy.

SicK je týmem Sentinels suspendován z důvodu jeho zatčení. V týmu ho možná nahradí Marved

V souvislosti se zatčením byl SicK před několika dny na Twitteru zveřejnil video přímo z prodejny Ferrari, kde bylo slyšet hádku mezi ním a zaměstnancem společnosti. V tweetu nazval Ferrari jako neuctivou společnost, a na streamu se nechal slyšet, že ji bude žalovat. Tento tweet byl již smazán a s ním také další jeho kontroverzní tweety z posledních několika dní.

SicK na sebe v předchozích dnech přitáhl pozornost i z jiných důvodů; vše začalo tím, že nebyl vpuštěn do brazilské arény, kde se hrál turnaj LOCK//IN. Na toto si stěžoval na Twitteru, posléze se na něj ale nabalily také jiné kontroverze, které vznesla jeho bývalá přítelkyně. Do situace byla zapletena také streamerka Kyedae, a SicK se tak pak ke všemu souhrnně vyjadřoval na streamu. Jak pravdivé jednotlivé pomluvy jsou se nejspíše nedozvíme a podobně reagují i fanoušci, jedno jim však bylo po zhlédnutí streamu jasné, a to že SicK je nejspíše ve špatném psychickém stavu a potřebuje pomoc. SicK však tweetoval dál a zřejmě neodpovídal na zprávy přátel a rodiny, jelikož mu také pod jeden z nedávných tweetů odpověděl ShahZam, jeho bývalý spoluhráč ze Sentinels, a vzkazoval mu, ať odpoví na zprávy.

SicK je týmem Sentinels suspendován z důvodu jeho zatčení. V týmu ho možná nahradí Marved

SicK je náhradním hráčem Sentinels již od léta minulého roku, kdy si dal pauzu z důvodu psychických problémů. Tým od té doby výrazně obměnil složení svého týmu a z původní soupisky zůstal pouze TenZ.

Pro valorantovou sekci Sentinels se jedná už o druhého hráče, kterého museli suspendovat. V roce 2021 takto byl i ze strany Riot Games suspendován sinatraa z důvodu nespolupráce ve vyšetřování obvinění ze sexuálního napadení.

Sentinels tedy v současné chvíli postrádají šestého náhradního hráče a podle Dot Esports je pro tuto pozici zvažován Marved, hráč za bývalý OpTic Gaming, který v severoamerické lize Challengers tento rok hrál za nezávislý tým Untamable Beasts. V Untamable Beasts s ním mimo jiné hráli právě sinatraa a zombs, kteří dříve hráli za Sentinels. Týmu se však nepodařilo v lize kvalifikovat dál a už tedy nehrají.

Kdo SicKa nahradí zatím zůstává záhadou, tým ale tak či tak určitě uvidíme hrát v Americas League od 4. dubna proti ostatním týmům jak Severní, tak Jižní Ameriky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama