Šílené herní achievementy
Zajímavosti Článek Šílené herní achievementy

Šílené herní achievementy

Barbora

Barbora

21. 5. 2019 12:15

Nad některými herními achievementy opravdu zůstává rozum stát.

Reklama

Achievementy představují skvělý způsob, jak zpestřit nějakou hru. Některé z nich jsou triviální, jiné jsou velmi těžké získat a některé jsou prostě a jednoduše řečeno šílené. Pojďme si některé z nich představit.

Garry's Mod je sandboxová hra, kterou asi není třeba představovat. Pro získání achievementu Yes, I am the real Garry! je nutné si hru zahrát právě s jejím tvůrcem, Garrym Newmanem. Problém je, že ten už ve hře netráví moc času a když už, tak není jisté, na jakém serveru hraje. Pro získání tohoto achievementu je nutné tedy zapojit všechny stalkerské schopnosti.

Šílené herní achievementy

Ve hře Mortal Kombat je možné získat achievement jménem My Kung Fu is Stronger. K tomu je potřeba odehrát 100 soubojů, předvést 100 fatalit, 150× použít rentgenový úder a prolít 10 000 litrů krve. To všechno za každého z 28 hrdinů, přičemž s každým z nich je nutné odehrát alespoň 24 hodin. O zábavu na dlouhé večery postaráno.

Šílené herní achievementy

Po dohrání hry Dead Rising se hráči zpřístupní Infinity mód, za jehož úspěšné absolvování lze získat achievement 7 Day Survivor. Není to žádná legrace, v rámci módu postava průběžně ztrácí zdraví a po 20 minutách by bez jídla byla na nule. Do toho je potřeba vypořádat se s krvelačnými zombíky, a za těchto podmínek přežít 14 hodin.

Šílené herní achievementy

Právě achievement ze hry Dead Rising, který vyžadoval zabití 53 594 zombie, byl inspirací pro tvůrce Left4Dead. Pro získání achievementu Zombie genocidest je nutné zabít 53 595 zombie, což ho dělá o 0,001 % těžší.

Šílené herní achievementy

U hry Rock Band 2 je název achievementu The Bladder of Steel celkem vystihující. Pro jeho získání musí hráč zahrát všech 84 písniček, a to v kuse, bez chyby, a bez přestávky. Nic pro jedince se slabým močovým měchýřem. Dobrou zprávou je, že achievement může být splněn na jakýkoliv nástroj.

Šílené herní achievementy

Na který získaný achievement jste nejvíc hrdí? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama