SilentiumPC uvádí nové vodní chlazení Navis RGB
Technologie Článek SilentiumPC uvádí nové vodní chlazení Navis RGB

SilentiumPC uvádí nové vodní chlazení Navis RGB

Jakub Osička

Jakub Osička

17. 1. 2019 03:13

SilentiumPC nově představuje čerstvý model All-in-one setu vodního chlazení s RGB podsvícením.

Reklama

Výrobce SilentiumPC s polskými kořeny si v České republice na poli chlazení počítačových komponent získal slušné renomé, které nemusí končit u vzduchových CPU chladičů. Nově představuje čerstvý model All-in-one setu vodního chlazení, které je kompatibilní se všemi aktuálními procesorovými paticemi.

Tři ledňáčci

Navis RGB spadá do druhé generace vodních AiO chlazení tohoto výrobce. Nabídne měděný CPU blok kombinovaný s pumpou s udávaným výkonem 2.500 RPM a životností 50.000 hodin a nově také kompletní spektrum RGB podsvícení, které je kompatibilní s technickým řešením většiny výrobců základních desek, ale můžete jej ovládat také prostřednictvím přibaleného ovladače.

V balení největšího modelu Navis RGB 280 mm najdete dva ventilátory SilentiumPC Sigma HP RGB vytvořené speciálně pro statický tlak s rozměrem 140 mm, které budou ochlazovat 280mm hliníkový radiátor. Jejich rychlost budete moci korigovat mezi 800 - 1.800 RPM. Nabízeny jsou ale nově celkem tři modely s různou velikostí. Zvolit můžete také variantu s menším 240mm radiátorem a adekvátně zmenšeným ventilátorům stejné řady s chodem až 2.300 RPM nebo nejmenší 120mm model - opět s totožným ventilátorem.

Výrobce slibuje tichý chod, rychlou a intuitivní montáž a také spolehlivost. Podle webu SilentiumPC je ovšem poskytována pouze klasická dvouletá záruka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama