Sinners angažují prvního FIFA hráče!
Esport Článek Sinners angažují prvního FIFA hráče!

Sinners angažují prvního FIFA hráče!

Jarmil Černý

Jarmil Černý

22. 9. 2021 21:34

Timotej Starinský alias Cristy započne novou éru Sinners. Česká CS:GO jednička vstupuje do FIFA esportu.

Reklama

Timotej Starinský alias Cristy započne novou éru Sinners. Česká CS:GO jednička vstupuje s novou hrou FIFA 22 do vod FIFA esportu a přivádí bývalého hráče plzeňské Viktorie. Cristy si v minulosti zahrál také za slovenský fotbalový klub MŠK Žilina nebo esportovou organizaci eSuba.

O FIFA sekci Sinners se spekulovalo již několik měsíců, poslední dobou byl však s pozicí prvního hráče nejčastěji spojován Michal "Drmi10" Drastich, který v srpnu skončil ve službách Slavie. Ten se však usadil v ostravském celku Cryptova. Letní přestupové období tak vstupuje do finální fáze. Kdo všechno v letošním přestupovém období změnil tým se dozvíte v přehledu českých FIFA přestupů.

Sinners doposud disponovala týmy ve hrách Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League a Legends of Runeterra. Téměř ve všech hrách se sestavy Sinners pravidelně umisťují na předních příčkách domácích soutěží a zejména v CS:GO a League of Legends se jim často otvírají také dveře do prestižních evropských soutěží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama