Sinners, ENTERPRISE, Entropiq a eSuba. Do LAN finále Sazka eLEAGUE míří stejná čtveřice jako loni.
Esport CS:GO Článek Sinners, ENTERPRISE, Entropiq a eSuba. Do LAN finále Sazka eLEAGUE míří stejná čtveřice jako loni.

Sinners, ENTERPRISE, Entropiq a eSuba. Do LAN finále Sazka eLEAGUE míří stejná čtveřice jako loni.

Aleš Pelc

Aleš Pelc

7. 10. 2022 09:45

O vítězi podzimního splitu se rozhodne v sobotu

Reklama

Závěr sezóny se rychle blíží. Finále Sazka eLEAGUE vypukne už tento víkend na festivalu FOR GAMES v pražských Letňanech. Na LAN akci se podařilo probojovat stejným organizacím jako v předchozím roce. K Sinners a ENTERPRISE, kteří se na akci kvalifikovali přímo ze základní části ligy se po čtvrtfinálových soubojích přidaly týmy eSuby a Entropiqu.

V prvním pátečním semifinálovém duelu nastoupí dosud velice dominantní Sinners proti eSubě. Liberečtí reprezentanti zatím vítězili v každé sezóně této soutěže, a i v tomto případě k tomu mají dobře nakročeno. Ve skupinové fázi ztratili pouze jediné utkání, a to jen z důvodu, že s již jistým prvním místem proti Inside Games nenastoupili. Špatně na tom rozhodně není ani jejich soupeř. Modrá krev i přes nevydařené poslední zápasy ve čtvrtfinále zvládla otočit nepříznivě se vyvíjející utkání s Dynamem ECLOT a vyřadila tak jednoho z favoritů. Tentokrát si ale musí poradit se suverénnějším soupeřem, a ještě offline prostředím. Očekávaný start duelu je v 11:30, nepředvídatelné události v LAN prostředí ale mohou se začátkem hýbat.

Sinners, ENTERPRISE, Entropiq a eSuba. Do LAN finále Sazka eLEAGUE míří stejná čtveřice jako loni.

Z loňské sestavy už za EP hrají jen manguss a The eLiVe

Souboj o druhý slot ve finále začne přibližně v 15 hodin. Jako vyzyvatel do něho vstupuje „domácí“ celek hájící černozelené barvy – Entropiq Prague. Na letňanské stagi se postaví hráčům ENTERPRISE, loni stříbrným. O prvenství bude chtít organizace spolupracující s pražskou Spartou bojovat i nyní, po právu tak v pátek ponesou označení favorita. Je také důležité zmínit, že zatímco posledním výsledkem Entropiqu je jejich čtvrtfinálová výhra nad Cryptovou, ENTERPRISE v posledních dvou týdnech hráli s OG Esports či Apeks a podávali výkony, za které se na evropské úrovni vůbec nemusí stydět.

Kdo nakonec páteční utkání zvládne lépe? O tom se můžete přesvědčit na vlastní oči na festivalu FOR GAMES přímo na výstavišti v Letňanech, lístky jsou dostupné na webu akce. Pro diváky sledující z pohodlí domova samozřejmě poběží stream na kanále eLEAGUEcz, ani jedna ze stran tak o žádný obsah nepřijde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama