SINNERS mistry Sazka eLEAGUE
Esport CS:GO Článek SINNERS mistry Sazka eLEAGUE

SINNERS mistry Sazka eLEAGUE

Nicolas Heller

Nicolas Heller

18. 10. 2020 21:29

SINNERS se stávají mistry podzimního splitu Sazka eLEAGUE

Reklama

Poslední zápas největší česko-slovenské ligy v elektronických sportech v této sezóně je minulostí. Podzimní split završilo velkolepé finále o 700 tisíc korun, ve kterém se proti sobě ve třech mapách postavil tým SINNERS a překvapivě sestava ENTERPRISE.

Liberecký tým SINNERS opět potvrdil, že v domácích vodách nemá soupeře. Po úspěšném semifinále proti týmu Brute a vyrovnaných finálových mapách proti ENTERPRISE, které si ale všechny připsal na svoje konto, se znovu raduje z celkového prvenství v největší domácí lize. Odnáší si tak titul mistra, mistrovské prsteny a především 500 tisíc korun.

SINNERS mistry Sazka eLEAGUE

Žádný věrný fanoušek by na začátku splitu asi nepochyboval o tom, že se sestava kolem Adama "NEOFRAG" Zouhara do velkého finále probojuje. To by ale neplatilo pro druhého finalistu, tým ENTERPRISE, kteří se od prvního kola v lize trápili a do play-off postoupili jen díky lepšímu vzájemnému zápasu. Příběh, který mohl končit spíše v barážových zápasech se nakonec vepsal do historie ligy stříbrným písmem a ENTERPRISE prožili neuvěřitelný závěr sezóny zakončený ziskem druhého místa.

Třetí příčka patří modro-bílým barvám týmu eSuba, kteří v semifinále nestačili právě na ENTERPRISE.

SINNERS mistry Sazka eLEAGUE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama