Sinners na Maltu nepoletí, EPL bude online
Esport CS:GO Článek Sinners na Maltu nepoletí, EPL bude online

Sinners na Maltu nepoletí, EPL bude online

Michael Douša

Michael Douša

21. 7. 2021 10:19

Na další LAN si tak budeme muset počkat na podzim

Reklama
ESL se kvůli koronavirové situaci rozhodlo pro nepopulární krok.

ESL Pro League Season 14, tedy historicky první EPL, jíž se účastní český tým, se původně měla odehrávat zcela na LAN prostředí, kvůli koronavirové pandemii a s ní spojenými omezeními cestování se ale hráči budou muset připojit z pohodlí svých domovů, případně bootcampů rozmístěných po Evropě.

Organizátoři, kteří za sebou mají úspěšné a především zdravotně bezproblémové konání LAN turnaje IEM Cologne, ovšem hovoří o tom, že se situace změnila, především co se týče hojně se šířící delta mutace koronaviru a upadající podpory napříč politickou scénou.  

Sinners na Maltu nepoletí, EPL bude online

Photo credit: Helena Kristiansson, ESL

ESL ovšem slibuje, že udělá všechno proto, aby zbývající dva Masters turnaje, tedy IEM Fall a IEM Winter, proběhly na LAN prostředí. 

Ať už je taková situace sebesmutnější, i ona má svou světlou stránku, především pro české Sinners. Pro ty se bude jednat o první turnaj takového rozměru, proti světovým špičkám. Proto stresující prostředí LAN eventu by pro jejich výkony nebylo to pravé ořechové, ovšem pokud budou hrát z pohodlí svých domovů či ze sídla Sinners, mají šanci překvapit fakticky kohokoliv. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama