Sinners obhájili titul, počtvrté vítězí v Sazka eLEAGUE!
Esport CS:GO Článek Sinners obhájili titul, počtvrté vítězí v Sazka eLEAGUE!

Sinners obhájili titul, počtvrté vítězí v Sazka eLEAGUE!

Michael Douša

Michael Douša

25. 10. 2021 17:40

Sinners se doma opět ukázali jako nepřekonatelní

Reklama
Sinners se opět prokázali jako česko-slovenské jedničky, a to i na LAN, před diváky.

Finále na ForGames bylo naplněno hustou atmosférou, která by se dala krájet. Majoritně slovenští Enterprise, kteří se ukazují jako jeden z nejstabilnějších týmu současné česko-slovenské scény, se probojovali až do finále, které je postavilo proti českým jedničkám Sinners. Ti měli na kontě už jeden zářez díky vítězství nad eSubou, mistry Slovenské republiky, a šli po krvi.

Sinners obhájili titul, počtvrté vítězí v Sazka eLEAGUE!

Zdroj: Sinners

Dav ale nemohl skrýt své překvapení, když na první mapě, Overpassu, zvítězili ve velmi těsném zápase právě Enterprise, kteří vedeni Matúšem "MATYS" Šimkem uzavřeli celou záležitost 16-13 a Enterprise si začali dělat naděje.

Na druhé mapě ovšem kralovali Sinners, a to se nejednalo ani o příliš těsnou záležitost. Sinners se na svém nejoblíbenějším Ancientu rozhicovali a Enterprise převálcovali 16-8, a muselo se jít do poslední mapy, kterou byl neutrální Nuke.

Na tom vykopli Hříšníci velmi suverénními pistolemi za CT, na něž navázali ještě suverénnějšími vítěznými koly, které je dotáhly až ke skore 7:0, pak se ale Enterprise povedlo Sinners zastavit. Díky 1v2 clutchi Andreje "ADEJIS" Kameništiaka pak potvrdili svoji stopku, force buy na straně Sinners je ale opět vykolejil. Po těžce vydřených kolech pak uzavřeli polovinu s deficitem pěti kol, 10-5 pro Sinners. Druhé pistole si ale přihráli díky clutchi Davida "forsyy" Bílého Enterprise a pokračovali tak v sérii vyhraných kol. Sinners museli do neúspěšného force buye, po němž Enterprise váleli dál, než dorovnali liberecké střelce. Ti se revanšovali teprve za skore 10-10, načež se začali po krocích blížit k cílové čáře. Enterprise si pak téměr ani neškrtli. 16-12 pro Sinners a trofej k tomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama