Sinners znovu vyzvou G2, prorazí v EPL do play-off?
Esport CS:GO Článek Sinners znovu vyzvou G2, prorazí v EPL do play-off?

Sinners znovu vyzvou G2, prorazí v EPL do play-off?

Michael Douša

Michael Douša

26. 7. 2021 19:49

Sinners si vylosovali skupinu B, šance jsou nemalé

Reklama
ESL Pro League má skupiny jasné, jak na tom jsou Sinners?

Český divák musí být při pohledu na rozpis skupin ESL Pro League patřičně pyšný, protože vidět české zástupce mezi světovou špičkou je podívaná, kterou jsme si hodně dlouho nemohli dovolit. 

Skupinou, která vykopne celý turnaj, je skupina A. Tam se ukáží Heroic, Astralis, Vitality, Spirit, ENCE a Bad News Bears. 

Pro nás ale skupinou nejdůležitější je skupina B, protože právě tam zazáří české jedničky. Mezi jejich oponenty najdeme finalisty IEM Cologne, francouzsko-bosenskou sestavu G2, poté Virtus.pro, Complexity, OG a Renegades. Vzhledem k tomu, že Sinners míří za play-off, nebudou mít jednu z nejtěžších skupin, ale pořád nebudou mít práci příliš jednoduchou. Renegades jsou pravděpodobně jedni z nejhratelnějších protihráčů, avšak i oni ukázali, že není radno je podceňovat, když z Play-In vyřadili OG. Ti jsou tak asi jednou z nejmenších potenciálních hrozeb.

Sinners znovu vyzvou G2, prorazí v EPL do play-off?

Nevyzpytatelnými silami zůstávají Complexity a Virtus.pro, protože Complexity nově přestavěli sestavu a místo bývalého Major šampiona za ně nastoupí Patrick "es3tag" Hansen a ukáží se i s novým koučem, Virtus.pro pak po dlouhém úpadku v online prostředí ukázali skvělé výkony na LAN na IEM Cologne, kde skončili ve čtvrtfinále po prohře proti Astralis. A G2 jsou jasnými favority na vítězství ve skupině.

Skupina C bude nabitá akcí, protože všechny týmy budou mít reálnou šanci na postup do play-off. Najdeme mezi nimi dva účastníky play-off IEM Cologne, konkrétně pak vítěze v podobě Natus Vincere, a semifinalisty FaZe. BIG, mousesports, Evil Geniuses a fnatic pak budou chtít ukázat, co v nich vězí po nepříliš úspěšné show na IEM Cologne, fnatic s přestavěnou sestavou budou ale nejspíše nejnamotivovanější pěticí ze skupiny, protože po sérii velmi špatných výsledků budou mít s novou soupiskou nejspíše své "líbánkové období", kdy budou nevypočitatelní a nejspíš se jim bude vážně dařit. 

Sinners znovu vyzvou G2, prorazí v EPL do play-off?

Photo credit: Simon Howard, ESL

Skupina D pak zahrne i jednu českou organizaci s ruskou sestavou - Entropiq. Ti se budou muset vypořádat s NIP, Liquid, Gambit, TeamOne a FURIA.

Skupina A odehraje svůj formát "všichni proti všem" od 16. do 20. srpna, skupina B od 21. do 26. srpna, C od 27. do 31. a skupina D si na své přijde až v prvních pěti záříjových dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama