Skvělá volba pro každého - základní desky MSI B450
Partnerský obsah Článek Skvělá volba pro každého - základní desky MSI B450

Skvělá volba pro každého - základní desky MSI B450

Filip Němeček

Filip Němeček

1. 8. 2018 17:04

Společnost MSI oznamuje, že základní desky MSI B450 jsou již dostupné v obchodech.

Reklama

Společnost MSI oznamuje, že základní desky MSI B450 jsou již dostupné v obchodech. K uspokojení potřeb všech hráčů a uživatelů jsou připraveny Perfomance GAMING, Arsenal GAMING a PRO řady.

Skvělá volba pro každého - základní desky MSI B450

Základní desky MSI jsou vybavené několika zcela novými funkcemi, které splňují potřeby hráčů a profesionálních uživatelů. Chcete-li aktualizaci systému BIOS ještě jednodušší než dříve, většina základních desek MSI B450 je vybavena systémem BIOS Flashback +, který je umístěn na zadním panelu. Systém BIOS Flashback + funguje dokonce i bez nainstalovaného procesoru, paměti nebo grafické karty. Služba StoreMI pomáhá vytvářet virtuální jednotku SSD a optimalizuje přístup k nejpoužívanějším datům a zkracuje dobu spouštění. V kombinaci s MSI X-Boost lze výkon přenosu zvýšit až o 10%, čímž se podstatně zvýší rychlost přenosu dat.

VÝJIMEČNÝ DESIGN: B450 PRO CARBON

B450 GAMING PRO CARBON AC nabízí možnosti přizpůsobení pomocí MSI Mystic Light a Mystic Light Extension. Miliony barev a 10 přednastavených LED efektů. Za pomoci smartphonu, tabletu nebo PC se se systémem Mystic Light rozšiřuje brilantní zážitek z RGB. Systém MSI Mystic Light je podporován největšími hardwarovými značkami na světě, aby zajistil dokonalou synchronizaci svých produktů RGB, jako jsou klávesnice, myši a sluchátka se základními deskami MSI. B450 GAMING PRO CARBON AC obsahuje technologii AMD Turbo USB 3.1 Gen2, která nabízí rychlost USB s nepřetržitým připojením a větší stabilitou. Navíc Audio Boost 4 s Nahimic 3 a Voice Boost zajišťují nejvyšší kvalitu zvuku díky použití prvotřídních zvukových komponentů a izolované audio PCB. Nová funkce s názvem Voice Boost dokáže automaticky nastavit hlasitost, což umožňuje hráčům dokonalou rovnováhu mezi zvukem a VOIP pro jasnou komunikaci během her.

Skvělá volba pro každého - základní desky MSI B450

PŘIPRAVEN DOMINOVAT: B450 TOMAHAWK

Inspirován vojenským konceptem, B450 TOMAHAWK dokonale demonstruje silnější, tvrdší a těžší konstrukci. Design rozšířeného chladiče je rozhodně nejlepší teplotní řešení pro udržení teploty pod kontrolou. Core Boost je vybaven prémiovým uspořádáním, čímž zajišťuje rychlejší a neporušený přívod energie do CPU. B450 TOMAHAWK umožňuje hráčům aplikovat své oblíbené samolepky na krytu chladiče, Mystic Light a přizpůsobení efektů RGB s miliony barev a 10 přednastavených LED efektů. Pro rychlejší herní zážitek vám slot M.2 a AMD Turbo USB 3.1 Gen2 s technologií X-Boost zajistí rychlejší přenosy pro zařízení SSD a USB. B450 TOMAHAWK je vybaven jak PCIe Steel Armor, aby nedošlo k poškození grafických karet.

Skvělá volba pro každého - základní desky MSI B450

ODSTŘELÍ KONKURENCI: B450M MORTAR

B450M MORTAR, nejdůležitější základní deska MSI Micro-ATX, je navržena v rámci vojenského konceptu. Díky rozšířenému designu chladiče podporuje model B450M MORTAR procesory s více jádry a poskytuje lepší odvod tepla. Navíc B450M MORTAR je vybaven dvěma sloty M.2 a technologií AMD Turbo USB 3.1 Gen2. MSI DDR4 Boost pomáhá dosáhnout maximální výkonnosti RAM při zachování dokonalé stability. Kromě klasického tmavého designu nyní MSI představuje i nový B450M MORTAR TITANIUM s neprůstřelným vzhledem pro ty, kteří milují jedinečný styl.4

Skvělá volba pro každého - základní desky MSI B450

ZÁKLADNÍ DESKY B450 

  • B450 GAMING PLUS
  • B450M GAMING PRO CARBON
  • B450 TOMAHAWK 
  • B450-A PRO
  • B450I GAMING PLUS AC
  • B450M BAZOOKA 
  • B450M PRO-VDH 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama