Skvělý návod jak co nejrychleji dostat Supply Drop
Gaming Fortnite Článek Skvělý návod jak co nejrychleji dostat Supply Drop

Skvělý návod jak co nejrychleji dostat Supply Drop

Tomáš Indra

Tomáš Indra

18. 9. 2019 17:57

Je tu další vychytávka, tentokát zaměřená na Supply Drops.

Reklama

Čas od času se stane, že někdo z hráčů vymyslí vychytávku, která zlikviduje soupeře nebo například ušetří i potřebný čas, protože čas je ve hře velmi důležitý. Času je velmi málo a proto je nutné jednat co nejrychleji. S přidáním nejrůznějších předmětů jsou hráči schopni vymyslet situace, které normální hráče nenapadnou, i když je to potom víceméně logické. 

Předmět Junk Rift byl vydán s příchodem aktualizace s označením 10.10. a hned po jeho vydání se začaly šířit nejrůznější názory. Dodnes ho někteří hráči milují, někteří ho přímo nesnáší. Za mě osobně jde o zcela vyjímečný předmět, který rád používám a určitě budu zklamaný, až se dostane do tzv. trezoru vývojářů.

Skvělý návod jak co nejrychleji dostat Supply Drop

Na sociální síti Reddit přidal uživatel Sydehavok video, ve kterém ukazuje, jak rychle dostat Supply Drop na zem. Někdy se vám určitě stane, že spěcháte a určitě byste rádi něco získali ze Supply Drop. Pochopitelně můžete počkat nebo balón s krabicí roztřílet. Supply Drop po lednové aktualizaci 7.10 nabízí množství životů - 250/500/750 (Solo/Duo/Squad).

Roztřílení tudíž zabere taky mnoho času jakoukoliv zbraní, navíc upozorníte nepřátelé, že se v blízkosti Supply Drop nacházíte. Supply Drop je totiž znázorněn na mapě a také ukazuje soupeřům i množství životů, které se objeví po střeleckém zásahu. Nicméně pojďme se tedy podívat na skvělou vychytávku (ve videu je použit i Shield Bubble, ale ten je z důvodu ochrany před nepřáteli - tzv. nemá žádný vliv na rychlost dostat zmíněný Supply Drop).

 

Jedinou slabinou je to, že se zbytečně zbavíte jedné položky Junk Riftu, který je při boji velmi silný. Tato metoda určitě pomůže hráčům, kteří s předmětem Junk Rift příliš nehrají nebo hráčům, kteří akutně potřebují i jiné věci - např. materiál, ohníček apd.

Znáte nebo používáte i jinou vychytávku? Napište nám dolů do komentářů.

Support a Creator 

Pokud se vám článek líbil, můžete nás ve hře podpořit zadáním kódu pro Support a Creator: Nejdeto. Za veškerou podporu děkujeme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama