Sleduj eCUP ve hře FIFA a vyhraj skvělé ceny!
Esport FIFA 23 (PS5) Článek Sleduj eCUP ve hře FIFA a vyhraj skvělé ceny!

Sleduj eCUP ve hře FIFA a vyhraj skvělé ceny!

Jarmil Černý

Jarmil Černý

2. 12. 2022 00:34

Přijď se podívat na profíky ve hře FIFA a navíc vyhrát parádní ceny.

Reklama

Přijď se podívat na profíky ve hře FIFA a vyhrát parádní ceny. Showroom automobilky Hyundai v areálu City West bude už 3. prosince od 10:00 hostit finále FIFA eCUP powered by Hyundai, kde se představí ty největší domácí hvězdy včetně Emericksona, Mariooosa nebo třeba T9Lakyho.

Na místě můžeš vyhrát parádní ceny

Obrovskou šanci odnést si domů parádní dárek bude mít každý, kdo showroom navštíví během turnaje. Pro návštěvníky jsou připraveny kredity na PS store, dresy národního týmu nebo třeba spoustu herních předmětů od Fadee.

Sleduj eCUP ve hře FIFA a vyhraj skvělé ceny!

Potkej se s hráči a komentátory

Přímo v akci budeš moci sledovat Emericksona, který se zúčastní turnaje profíků po boku dalších hvězd domácí profesionální scény. Chybět nebude další sparťanský zástupce Seron, T9Laky z plzeňské Viktorie nebo dvojice Marioooso a Matejs z Entropiqu. Pokecat můžeš také s Haterisem, který bude diváky přenosem provázet z pozice moderátora a komentátora.

Sleduj FIFA eCUP powered by Hyundai

Na místě si také budeš moci naplno vychutnat zážitek ze sledování profesionálního turnaje, ve kterém se hraje o 60 000 Kč! Sledování přímo na místě si můžeš zpříjemnit ochutnávkou Pringles, dobrým Red Bullem nebo zmrzlinou Ben & Jerry's. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama