Sleduj Grunex Masters, první výkop patří Sinners a Universe
Esport Rocket League Článek Sleduj Grunex Masters, první výkop patří Sinners a Universe

Sleduj Grunex Masters, první výkop patří Sinners a Universe

Nicolas Heller

Nicolas Heller

22. 7. 2021 14:41

Napoví nám první kolo o průběhu Grunex Masters powered by LG UltraGear? Sleduj zápasy na twitch kanále Cuky222.

Reklama

Předposlední červencový čtvrtek se ponese v atmosféře historicky prvního výkopu Grunex Masters powered by LG UltraGear ve hře Rocket League. V živém vysílání na twitch kanále Cukyho se o něj Sinners a Team Universe, kteří se utkají v prvním ligovém zápase. Následně naváže zápas DGG Esports proti týmu Pejsci a první hrací den uzavřeme zápasem večera, kterým bude duel Enterprise Esports a ASE Banger.

Jak vidí šance týmů v prvním kole Grunex Masters náš komentátor Radek "Neonstar" Tomica? „V prvním duelu očekávám dominanci ze strany Sinners. Team Universe na mě v poslední době působí nekonzistentně a ve prospěch Sinners hrají i papírové předpoklady. Pokud chtějí Universe vyhrát, budou muset hrát na svoje absolutní maximum,“ myslí si Neonstar. Sinners se do Grunex Masters probojovali hned ze své první kvalifikace a tak není divu, že budou v Grunex Masters považování za jednoho z hlavních adeptů na titul. Team Universe po kvalifikacích přivedl pod svá křídla sestavu Triple Commit.

Druhému zápasu přisuzuje Neonstar podstatně napínavější průběh. „Tihle kluci se moc dobře znají a určovat vítěze tohoto zápasu, to si skutečně můžeme hodit mincí. Oba týmy se potkaly ve čtvrté kvalifikaci, kde DGG Esports nakonec vyhráli, jen proto mírně favorizuji DGG.“

Zápas večera proti sobě postaví silnou sestavu Enterprise, kterou se pokusí zdolat celek ASE Banger. Jak těžký to bude úkol? Podle Neonstara téměř nesplnitelný. „Vítězství Enterprise a potvrzení role nejsilnější sestavy na domácí scéně. ASE Banger budou mít co dělat, aby vůbec mohli pomýšlet na vyrovnaný vývoj utkání. Takový je můj pohled na poslední zápas hracího dne,“ uzavírá Neonstar svoji vizi. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama