Sledujte živě hlavní fázi MOL eCupu
Esport FIFA 20 (PS4) Článek Sledujte živě hlavní fázi MOL eCupu

Sledujte živě hlavní fázi MOL eCupu

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

1. 7. 2020 16:52

Hlavní fáze MOL eCupu začíná 2.7. od 18:00. Sledujte stream s Emericksonem.

Reklama

Po čtyřech otevřených kvalifikacích pro veřejnost se MOL eCup přesouvá do hlavní fáze, ve které si to mezi sebou 2. července rozdá nejlepších 32 hráčů reprezentující barvy fotbalových klubů. Turnaje se účastní jak hráči z řad široké veřejnosti, tak zkušení FIFA gameři a dokonce i profesionální fotbalisté. Celý turnaj můžete sledovat živě na oficiálním twitch kanále soutěže.

Těšte se na vyhrocené duely

V hlavní fázi se týmy utkají ve klasickém pohárovém pavouku, aby zabojovali o trofej pro historicky prvního vítěze MOL eCupu, hodnotný prizemoney ve výši 60 000 Kč a další skvělé ceny.

Sledovat můžete prvotřídní fotbalové kluby jako Sparta, Slavia, Plzeň nebo Baník. Celkově svou účast potvrdilo 11 prvoligových celků a 6 týmů druhé ligy. Z řad profesionálních fotbalistů se turnaje zúčastní například Vít Beneš za Olomouc, Matěj Helešic za Opavu nebo Antonín Růsek za Brno. Z profesionálních FIFA hráčů si turnaj zahraje například Caster ze Sparty, T9Laky z Plzně či Kobbycz za Slavii.

Sledujte živě na twitch.tv

První vyřazovací boje můžete sledovat už tento čtvrtek, tedy 2. července, od 18:00 na oficiálním twitch kanále soutěže. Do komentátorského křesla usedne populární streamer Emerickson.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama