Slovan Liberec vstupuje na esportovou scénu
Esport Článek Slovan Liberec vstupuje na esportovou scénu

Slovan Liberec vstupuje na esportovou scénu

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

28. 10. 2020 16:02

Další fotbalovým klub z nejvyšší české soutěže Fortuna: Liga zakládá FIFA tým.

Reklama

Česká FIFA scéna se stále rozrůstá a přidávají se další profesionální fotbalové kluby se svými esportovými ekvivalenty. FC Slovan Liberec spojil své síly s esportovou organizací Gifted Gaming a založili tříčlenný FIFA tým. FCSL esports se ke spojení sil vyjádřili na oficiálním webu:

„I přes skromné podmínky klade Gfted Gaming důraz na vytváření dobrých podmínek pro hráče a snahu o jejich rozvoj. Tuto filozofii máme společnou, a proto jsme spojili síly.“ 

Liberecký dres obleče zkušený FIFA hráč Daniel „RealDanek“ Bria, kterého bylo již možné zaregistrovat na několika předních FIFA turnajích. Jeho spoluhráči jsou Jiří „brynycho“ Breycha, jenž má za sebou účast v DATART e:LIZE, a nejmladší z trojice Petr „sajmonowycz“ Šimanovský.

FCSL esports se taky vyjádřili, že ačkoliv pro letošní sezónu již mají vybrané hráče, tak v budoucnu dají šanci i dalším zájemcům, kteří se mohou do organizace dostat skrz herní akademii. A to například dobrými výsledky v nadcházejícím ročníku DATART e:Ligy.

Po nedávno oznámené FIFA sestavě Sigma esports, se tak FCSL esports stává již sedmým týmem, který na esportovou scénu vyslal profesionální fotbalový klub z Fortuna: Ligy. Své FIFA sestavy mají taky Sparta Praha, Slavia Praha, Viktoria Plzeň, FK Teplice a Bohemians 1905.

Slovan Liberec vstupuje na esportovou scénu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama