Sony oznamuje příchod God of War na PC
Gaming Článek Sony oznamuje příchod God of War na PC

Sony oznamuje příchod God of War na PC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 10. 2021 05:19

Těšíte se?

Reklama

Spekulace o přivedení God of War na PC se internetem šíří už spoustu měsíců. Po vydání Horizonu či Days Gone byl právě GoW dalším titulem, který se svou hratelností a popularitou na počítače zkrátka hodil. Je to ale až dnešek, kdy Sony tento port skutečně potvrzuje.

Jsme nadšení, že můžeme oznámit, že God of War (2018) vyjde na PC 14. ledna roku 2022! My všichni ze Santa Monica Studio jsme poctěni obrovskou měrou podpory a vášně, kterou fanoušci série God of War poslední kapitole Kratova příběhu od jejího vydání věnují.

Tak se k oznámení vyjádřilo Sony, které zároveň poděkovalo za téměř 20 milionů prodaných kopií. Port bude využívat přednosti počítačů, tedy 4K rozlišení, neomezené FPS, širokoúhlé monitory i nastavení grafiky. Zde narazíme také na nastavení NVIDIA DLSS a Reflex. Hra vyjde 14. ledna.

God of War se na počítačích oficiálně objeví vůbec poprvé. Titul je ale dalším z řady původně exkluzivních pro konzoli PlayStation 4. Průkopníkem byl v tomto ohledu Horizon: Zero Dawn, později se k němu přidali i Days Gone a Death Stranding, oficiálně potvrzený je také čtvrtý díl Uncharted 4 v balíčku se standalone rozšířením Lost Legacy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama