Sony vypne servery pro Gran Turismo 6 a další hry
Gaming Článek Sony vypne servery pro Gran Turismo 6 a další hry

Sony vypne servery pro Gran Turismo 6 a další hry

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

1. 1. 2018 14:10

V průběhu letošního roku se dočkáme vypnutí serverů několika her nejen na PlayStationu 3.

Reklama

Sony vypne servery pro Gran Turismo 6 a další hry

Všechno jednou končí a stejným způsobem se přiblížil i konec několika vybraným titulům, u nichž Sony oznámilo, že dojde k vypnutí jejich serverů. Původně mělo jít pouze o oblíbený závodní titul Gran Turismo 6, který vyšel v prosinci roku 2013 exkluzivně pro PlayStation 3 a po 28. březnu si ji online už nezahrajeme. Ukázalo se však, že multiplayerová část bude ukončena více hrám.

Na PlayStationu 3 a Vitě se jedná o tituly WipEout HD, WipEout HD Fury a WipEout 2048. Co se týče už pouze PlayStationu 3 tak EyePet, EyePet Move Edition a EyePet & Friends, Killzone 2 a Killzone 3. Na chytrých zařízeních s operačním systémem iOS nebo Android si už nezahrajeme Knack’s Quest.

Vůbec nejzajímavějším tahem je však vypnutí serverů pro hru Gravity Rush 2 na PlayStation 4. Japonská akční adventura vyšla teprve v půli ledna letošního roku a po roce a jednom dni (19. leden) už si jí on-line nezahrajete.

Podotýkáme, že se jedná o vypnutí serverů, nebudou dostupné tak pouze online části hry. Singleplayer můžete hrát u všech her i nadále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama