Souhrn EA Play
Zajímavosti Článek Souhrn EA Play

Souhrn EA Play

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 6. 2019 18:00

Informace o Battlefieldu, Fifě či The Sims.

Reklama

Včera proběhla první konference v rámci veletrhu E3, i když se s touto akcí EA moc nechce spojovat. Bohužel jsme se nedočkali oznámení zatím neznámé hry, i tak jsme ale měli možnost vidět záběry z nové Star Wars hry či nových map do Battlefield V. V tomto článku se budeme věnovat souhrnu z Battlefieldu, FIFA a The Sims. O Jedi: Fallen Order, Apex Legends a Madden si můžete přečíst v samostatných článcích.

Hráči Battlefieldu se dočkají spousty map, do konce října má vyjít alespoň 5 map. Během EA Play jsme viděli ukázku map Lofoten Islands, Provance, Marita či Al Sundan. Každý si určitě vybere, jelikož mapy nabídnou jak členitý terén, tak rozsáhlou krajinu pro snipery. Zároveň se zvýší maximální level z 50 na 500 a Dice nabídne hráčům konečně soukromé hry.

Vývojáři FIFA nám přinesli informace zejména o novém módu Volta, jenž by měl znamenat návrat Fifa Street, ve kterém najdete vše, na co jsme od pouličního fotbalu zvyklí. Spousta triků, beton a krásné prostředí. Došlo i na „normální“ Fifu, zde se ale nekoná žádný zázrak. Vylepší se systém střelby "z voleje", kličky, penalty a přímé kopy.

Několikrát hádané DLC pro The Sims 4 se jmenuje Island Living. V tom se podíváme na vzdálený ostrov, kde budeme moct dělat vše, co si zamaneme. Rybařit, koupat se, opalovat se, jezdit na lodi či skůtru, pracovat jako plavčík či rybář. Ve hře budou i mořská zvířata a hráči budou moct hrát za mořskou pannu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama