[Soutěž] Valnir Rok - Jak se stát Vikingem
Soutěže Článek [Soutěž] Valnir Rok - Jak se stát Vikingem

[Soutěž] Valnir Rok - Jak se stát Vikingem

Jakub Osička

Jakub Osička

2. 4. 2020 21:30

Získejte jeden z deseti steam klíčů se hrou Valnir Rok.

Reklama

Pokud už v karanténě nevíte, do čeho píchnout, máme pro vás skvělou zprávu! Studio encurio se s námi podělilo o 10 klíčů k jejich vikinskému online survivalu Valnir Rok, který najdete na Steamu v předběžném přístupu.

V obklopení severské mytologie

RPG plné severské mytologie vás zavede na ostrov Valnir, kde budete muset udělat vše, co bude ve vašich silách, abyste přežili. Jako opravdoví vikingové se tak vydáte vstříc soubojům nejen s jinými válečníky, ale také mýtickými bytostmi.

Nechybí propracovaný systém craftingu předmětů, velký svět, questy, servery pro PVE i PVP režimy nebo třeba vliv vašeho chování na spokojenost bohů. Hra je v režimu early-access dostupná na Steamu už nějaký ten pátek, nicméně teď máte možnost ušetřit 19,99 EUR a získat jeden z klíčů v naší soutěži.

Stačí se přihlásit k vašemu Grunex účtu a správně odpovědět na otázku níže. Deset výherců potom oslovíme do zpráv zde na Grunexu a také je zveřejníme v tomto článku. Soutěž bude ukončena v sobotu 28.3.2020 ve 12:00. Nápovědu hledejte přímo v obchodě Steam.

{control miniQuiz 85}
 
Výherci, potvrďte nám prosím zprávu tady na Grunexu a následně se spojíme ohledně dodání klíče.
[Soutěž] Valnir Rok - Jak se stát Vikingem
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama