[Soutěž] Získejte právě vycházející The Division 2 zdarma
Soutěže Článek [Soutěž] Získejte právě vycházející The Division 2 zdarma

[Soutěž] Získejte právě vycházející The Division 2 zdarma

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

21. 3. 2019 16:46

Akční pecku můžete získat v naší soutěži, nebo zdarma k vybraným SSD od Samsungu.

Reklama

Druhý díl The Division vychází právě dnes a provází ho bouře z řad komunity. Některým hráčům se nelíbí, že si titul nebude možné pořídit na Steamu. Ubisoft totiž uzavřel exkluzivitu s Epic Games a hra se bude distribuovat pouze na jejich obchodě. V našich očích to ale hře na atraktivitě neubírá a jakmile nám The Division 2 zaplní monitor, nebudeme myslet na Steam, Epic Games či jiné prodejce.

Plánujete také vyrazit do virtuálního Washingtonu? Možná za to nebudete muset platit. Na CZC.cz totiž můžete získat The Division 2 zdarma k vybraným SSD od Samsungu. Nejen, že si zrychlíte disk ve své mašině, ale zdarma k němu získáte luxusní hru.

A také my jsme si připravili možnost výhry The Division 2. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít krapítek štěstí. Padesátému správně odpovídajícímu totiž pošleme kód k odemknutí hry.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na CZC.cz!

{control miniQuiz 77}

Všem přejeme hodně štěstí. Výherce vyhlásíme v tomto článku za týden ve čtvrtek 21.3. A nezapomeňte, i když nevyhrajete u nás, stále na vás druhé Division čeká zdarma na CZC.cz.


Soutěž je ukončena, vítězem se stává Kemis. Gratulujeme, kód se hrou jsme poslali do zpráv zde na Grunexu. Všem ostatním děkujeme za účast.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama