Sparta eSports přivádí další posilu!
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Sparta eSports přivádí další posilu!

Sparta eSports přivádí další posilu!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

22. 1. 2021 20:54

Sparťanský esportový tým rozšiřuje své řady o dalšího hráče. Nově bude reprezentovat naše barvy hráč Mari

Reklama

Sparťanský esportový tým rozšiřuje své řady o dalšího hráče. Nově bude reprezentovat barvy ACS Mario "MarioOoso99" Gumbrešt.

V roce 2018 se Sparta rozhodla jako první sportovní klub v ČR založit svou esportovou sekci ve hře FIFA. Do konce roku 2020 měla pod sebou čtyři esport hráče. Nyní dosavadní čtveřici Emerickson, The Johny, Caster a JamesBony od nového roku doplnil hráč, který v letošním ročníku hry FIFA podává nadstandardní výkony, čímž si vysloužil nabídku z Letné.

Mario "MarioOoso99" Gumbrešt přichází jako volný hráč poté, co mu vypršela smlouva v týmu Lukáše Železníka - Zicon eSports. Narodil se v roce 2000 v Newcastlu. Jeho první seznámení s hrou FIFA proběhlo v roce 2009. Herní režim Fifa Ultimate Team začal hrát pro zábavu roku 2014, věnovat se tomuto režimu naplno ale začal až v roce 2019. Největší úspěchy se dostavily v letošní FIFA21 sezóně, kdy se stal vítězem CZC.cz iSport Ligy ve FIFA. Následně během prosince 2020 stanovil český rekord v počtu výher ve Víkendové lize bez prohry na 100-0.

"Je to pro mě velká čest reprezentovat tak velký klub jako je Sparta, už od malička jsem snil, že tady budu hrát fotbal a jsem rád, že se mi to povedlo aspoň na virtuálním hřišti. Chtěl bych moc poděkovat Ziconu eSports za spolupráci a očekávám, že tohle angažmá ve Spartě mě posune zase o něco dál!," vyjádřil se k novému angažmá MarioOoso99.

"Během podzimu na nás udělal Mario svými výkony opravdu skvělý dojem. Asi nikomu, kdo se trochu zajímá o českou FIFA scénu, neunikla jeho neuvěřitelná série, kdy mel tři perfektní Weekend League za sebou. Když jsme pak v průběhu prosince zjistili, že se nám otevřela možnost ho získat k nám do týmu, tak jsme neváhali a angažovali Maria jako pátého hráče ACS. Těšíme se na budoucí společné úspěchy už v rudém dresu," okomentoval přestup zástupce klubu AC Sparta esports.

Sparta eSports přivádí další posilu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama