Spekulace hovoří o vývoji A Plague Tale 2
Zajímavosti Článek Spekulace hovoří o vývoji A Plague Tale 2

Spekulace hovoří o vývoji A Plague Tale 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 12. 2019 14:48

Informace přináší francouzský web XboxSquads.

Reklama

Francouzský web XboxSquads přišel s velmi zajímavou informací - podle interních zdrojů mohou redaktoři potvrdit práci na A Plague Tale 2. Původní díl s názvem A Plague Tale: Innocence se setkal s velmi kladným přijetím. Příběh Amicie a Huga zaujal spoustu hráčů a i když se nejedná o AAA titul, studio Asobo prodalo pořádné množství kopií hry. Informaci o novém díle chtěli potvrdit redaktoři webu Eurogamer, kteří napsali Focus Home Interactive, vydavateli původního dílu. Společnost se vyjádřila takto.

Focus Home Interactive a Asobo jsou velmi pyšní na přijetí A Plague Tale jak veřejností, tak kritiky. Získali jsme několik ocenění i nominací a chceme, aby se hře stále dostávalo více a více pozornosti. Samozřejmě jsme minulý rok oznámili, že se spojujeme s Asobo na budoucí projekty. Nikdy jsme ale nepotvrdili, jestli se jedná o pokračování A Plague Tale či nikoliv. Více detailů o tomto titulu vám poskytneme až nadejde ten správný čas.

I když tedy nejde přímo o potvrzení, Focus Home práce na novém díle ani nevyvrátilo. XboxSquads informuje, že titul by měl vyjít v roce 2022, jeho odhalení se máme dočkat příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama