Spojí MrBeast síly s kontroverzní streamovací platformou?
Zajímavosti Článek Spojí MrBeast síly s kontroverzní streamovací platformou?

Spojí MrBeast síly s kontroverzní streamovací platformou?

Jarmil Černý

Jarmil Černý

31. 3. 2023 19:36

Jimmy "MrBeast," populární tvůrce na YouTube, nedávno upoutal pozornost streamovací komunity svou aktivitou na Twitteru.

Reklama

Jimmy "MrBeast," populární tvůrce na YouTube, nedávno upoutal pozornost streamovací komunity svou aktivitou na Twitteru. Velmi často komentuje tweety Kicku, nově spuštěné streamovací platformy podporované Stake.com (webovou stránkou pro hazard zakázanou na Twitchi) a streamerem Trainwreckstv. Kick má za sebou již několik kontroverzí, především kvůli nedostatečně moderovanému obsahu, kdy na platformě velmi často můžete najít především pornografický obsah.

Ačkoli je MrBeast youtuberem, který pouze natáčí videa a nestreamuje, jeho komentáře vyvolaly mnoho spekulací o možném partnerství nebo zapojení do projektu Kick. Na nedávný tweet od Kicku, který naznačoval, že se chystá něco velkého, odpověděl pouze emoji očí. I když MrBeast není obvykle spojován se streamováním, je známý tím, že dělá překvapivé a neočekávané kroky, a jeho poslední interakce s účtem Kick na sociálních médiích není prvním příkladem.

Připojí se i další tvůrci?

Nedávno reagoval na tweet od streamera xQc, ve kterém populární streamer kritizoval Twitch za povolení hazardu Neymarovi, přestože platforma hazard výrazně omezila. MrBeast také okomentoval příspěvek od Kicku ohlašující podepsání smlouvy s velmistrem šachu a streamerem GMHikaru.

Ačkoli Kick naznačil, že má připravené velké streamery, kteří se k platformě přidají, je velmi pravděpodobné, že se Jimmy bude dále soustředit na svoje aktivity na Youtube a kolem něj. K twitter příspěvku se spekulacemi o jeho angažmá u Kicku napsal stroze: „Jen si užívám tuhle show.“

Kick nedávno oznámil šest nových jmen, které se k platformě připojí (exkluzivně či neexkluzivně). Oficiálně byl zatím uveden pouze GMHikaru. Mnozí spekulují, že by mezi nimi mohli být BruceDropEmOff, YourRAGE a Kai Cenat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama