spolecnost-crucial-predstavuje-ballistix-sport-lt
Technologie Článek Společnost Crucial představuje Ballistix Sport LT

Společnost Crucial představuje Ballistix Sport LT

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

3. 6. 2016 14:22

Společnost Crucial uvedla na trh zatím posledního zástupce DDR4 pamětí Ballistix Sport LT.

Reklama

Společnost Crucial uvedla na trh zatím posledního zástupce DDR4 pamětí Ballistix Sport LT a doplnila tak řadu, která cílí na počítačové hráče, o červené provedení.

V době, kdy trh počítačových sestav drží hráči, je čím dál větší poptávka po komponentech, které nejen že poskytují spolehlivý základ sestavy, ale rovněž splňují požadavky na vzhled. Počítačové skříně mají prosklené bočnice, aby tak mohlo „železo“ vyniknout, základní desky získávají ostře řezané hrany a barevná provedení, která podtrhují agresivní vzhled. Zbývá už jediné, doplnit základní desku stejně laděnými pamětmi.

Společnost Crucial představuje Ballistix Sport LT

V tomto segmentu na trhu dominuje společnost Crucial. Silicon manufacturer – tedy skutečný výrobce, který vyrábí jak NAND čipy, tak moduly samotné. Uživatel tak má garanci, že je vše otestované a sladěné výrobcem a paměti disponují prémiovými čipy. Ne nadarmo je hlavním heslem výrobce „Výkon, kterému můžete věřit!“.

Zákazníci již mají možnost delší dobu nakupovat DDR4 Ballistix Sport LT v šedém provedení s pasivním „camo“ chladičem, které vzhledově pasují k většině základních desek a jsou tak skvělým barevným kompromisem. Dostupné jsou ve všech oblíbených kapacitách od 4GB single modulů až po 64GB KIT.

Společnost Crucial představuje Ballistix Sport LT

Před časem výrobce šedou variantu doplnil o Ballistix Sport LT v bílém barevném provedení. I zde uživatel najde všechny oblíbené varianty, včetně 16GB single modulů, díky kterým snadno systém vybaví maximem paměti.

Společnost Crucial představuje Ballistix Sport LT

Posledními přírůstky, které celou řadu uzavírají, jsou Ballistix Sport LT s červeným pasivním chladičem a černým PCB. Dočkali se tak hráči, kteří vlastní základní desky z hi-end segmentu. Kromě barevně sladěného chladiče uživatel získá prémiové operační paměti s podporouIntel XMP 2.0 profilů, díky kterým v mžiku nastaví všechny výkonnostní parametry a v případě ověření kompatibility přes konfigurátor, výrobce garantuje 100% kompatibilitu, což je dáno pečlivým testováním na veškerém dostupném hardwaru v několika vlastních test-labech, kterými Crucial disponuje. Že si výrobce za kvalitou svých produktů stojí, podtrhuje doživotní záruka a certifikace Micron quality.

Společnost Crucial představuje Ballistix Sport LT

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama