Stadiony utichly, Sparta se s Teplicemi utkala ve hře FIFA 20
Esport FIFA 20 (PS4) Článek Stadiony utichly, Sparta se s Teplicemi utkala ve hře FIFA 20

Stadiony utichly, Sparta se s Teplicemi utkala ve hře FIFA 20

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

30. 3. 2020 15:59

AC Sparta Praha porazila FK Teplice v těžkém FIFA zápase.

Reklama

Před pár týdny se Sparta Praha utkala s Viktorií Plzeň na virtuálním trávníku, jelikož na Letné to nebylo možné kvůli prozatím pozastavené fotbalové sezóně. Tentokrát Sparťané vyzvali další FIFA tým pod hlavičkou fotbalového klubu a to FK Teplice. Své síly a balíčky v režimu FIFA Ultimate Team proti sobě poměřili 3 hráči na obou stranách.

Virtuální klání se odehrálo v neděli 29. března od 17:00 a sledovat jste ho mohli živě na twitch kanále AC Sparta Esports. Diváky provázel celým utkáním sparťanský hráč a známý streamer Emerickson.

Mezi hráči obou týmů se odehrálo celkem šest zápasů. Každý hráč tedy sehrál dvě utkání. Za každý vyhraný zápas získal hráč bod pro svůj tým.

Emerickson zahájil klání proti Aubikovi. Sparťanský reprezentant to neměl jednoduché. V prvním utkání ztratil dvou gólové vedení a vyhrál těsně 3:2. V druhém zápase naopak musel dorovnávat jednobrankové manko. V nastaveném čase před závěrečným hvízdnutím rozehrál Emerickson dobře rohový kop a nakonec se mu podařilo zápas otočit na svou stranu a připsat Spartě druhý bod po výhře 2:1.

Do třetího a čtvrtého utkání nasadila Sparta TheJohnyho proti Mikimu. Miki zde po gólu v nastaveném čase dokázal vybojovat první bod pro Teplice. Odvetný zápas už byl naprosto v Mikiho režii. Johnymu uštědřil pět branek a Teplice srovnaly sérii na 2:2.

Rozseknout celé utkání tedy musel sparťan Caster a Dalas za Teplice. Na rozhodnutí nervy drásajícího prvního zápasu nestačilo ani 90 minut a za stavu 2:2 se šlo do prodloužení. Dalas posunul Teplice do vedení ve 115. minutě, ale v nastaveném čase druhé půle prodloužení dokázal Caster ještě srovnat na 3:3. O vítězi musely rozhodnout penalty. Ty neuvěřitelným způsobem ovládl Caster, když se svým gólmanem pochytal všech 5 pokusů teplického reprezentanta. Ve druhém zápase udržel Caster vedení 2:1 a Sparta se mohla radovat z celkového vítězství 4:2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama