Stahujte zcela zdarma strategii Defense Grid a střílečku Verdun
Hry zdarma Článek Stahujte zcela zdarma strategii Defense Grid a střílečku Verdun

Stahujte zcela zdarma strategii Defense Grid a střílečku Verdun

David Jiránek

David Jiránek

23. 7. 2021 23:06

Čas máte pouze do čtvrtka.

Reklama

Nabídka od Epic Games Store se opět obměnila a tentokrát došlo na dvě starší, leč velmi oblíbené a kvalitní tituly. Celá akce potrvá již tradičně do čtvrtečních 17 hodin a níže zmíněné hry vám po přidání do knihovny zůstanou na stálo. Tento týden jde o Defense Grid: The Awakening a Verdun.

Titul Defense Grid dost možná znáte. Jednalo se o velmi oblíbenou hru na Xbox a jednu z nejlepších strategií v žánru na konci roku 2008. Vaším úkolem bude ubránit základnu před útokem mimozemšťanů. Do cesty nepřátelům postavíte věže s kulomety, lasery a dalším vybavením. Jejich taktické rozmístění vás ale může dost potrápit. Vlny nepřátel totiž můžou proti určitým zbraním lépe odolávat.

Druhou hrou zdarma je Verdun, který se snaží o realistické pojetí První světové války. Ocitnete se na Západní frontě v roce 1916 a zahrajete si za 15 různých typů jednotek z více jak pěti zemí. Verdun vsází na multiplayer až pro 64 hráčů. K dispozici máte 5 různých herních režimů a řadu dobových zbraní na bojištích Belgie a Francie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama