Stahujte zdarma Dead by Daylight
Hry zdarma Článek Stahujte zdarma Dead by Daylight

Stahujte zdarma Dead by Daylight

David Jiránek

David Jiránek

2. 12. 2021 17:19

Epic opět rozdává skvělou hru zcela zdarma.

Reklama

Vánoce přicházejí trochu předčasně. Epic Games Store totiž nabízí zcela zdarma ke stažení vydařenou akci Dead by Daylight. Akce platí po celý týden a po jejím skončení vám titul v knihovně zůstane.

Hra Dead by Daylight vyšla v červnu 2016 a zařadila se mezi nejlepší multiplayerové hororové tituly vůbec. Až v pěti hráčích si zahrajete 4v1, kdy úkolem čtveřice je zkrátka přežít. Pátý hráč je vrahem a samozřejmě mu jde o to, aby z herní mapy neodešel nikdo po svých.

Behavior Interactive tak stvořilo zábavnou a děsivou akci, která zabaví nenáročné hráče i jedince lačnící po kompetitivním zážitku. K dispozici jsou totiž i rankedy. Nechybí hned několik různých postav i z jiných her a filmů. Do Dead by Daylight se podíval obsah z Resident Evil a třeba Silent Hill.

 

Stahujte zdarma Dead by Daylight

 

Normálně vás titul vyjde na 10 až 20 euro, pokud je zrovna ve slevě. Na Epicu je ale až do příštího čtvrtka zcela zdarma, tudíž neváhejte a akci využijte.


Prime nabízí Frostpunk a Need for Speed

Pokud si platíte službu Amazon Prime, máte nárok také na dvě hry, které lze odemknout v obchodech Origin a GOG. Amazon nabízí drsnou survival strategii Frostpunk, kde se v postapokalyptické zimě budete starat o kolonii přeživších. Druhou hrou jsou závody z oblíbené série Need for Speed, konkrétně jde o remasterovanou verzi dílu Hot Persuit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama