Startuje Grunex Games powered by Lenovo Legion v Among Us
Esport Článek Startuje Grunex Games powered by Lenovo Legion v Among Us

Startuje Grunex Games powered by Lenovo Legion v Among Us

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

15. 12. 2020 10:17

Spouštíme registrace do jedinečného turnaje o 100 subs pro všechny streamery a streamerky.

Reklama

Streameři a streamerky právě otvíráme registrace do unikátní série Grunex Games vol.2 powered by Lenovo Legion. Jíž ode dneška můžete vyplnit formulář přiložený níže do druhého turnaje Grunex Games, který se tentokrát odehraje v populární multiplayerové hře Among Us. Pro vítěze turnaje je přichystaná odměna v podobě 100 subs pro svou komunitu na Twitchi. Tak rozhodně neváhejte, vyplňte níže přiložený formulář a porazte přední české streamery i méně známé kolegy!

Druhý turnaj, který jsme si pro vás připravili se značkou herních notebooků Lenovo Legion, se odehraje už 15. prosince od 17:00!

Co je to Grunex Games?

Grunex Games je nový turnaj částečně inspirovaný formátem zahraničních Twitch Rivals. Turnaj ze série Grunex Games může být ohlášený kdykoliv a v jakékoliv nové nebo právě populární hře. Hrát ale nebudou jen známí streameři či tvůrci videí! Šanci se zapojit dostanou často také samotní diváci nebo tvůrci, kteří jsou teprve na začátku svojí cesty.

Druhý turnaj se odehraje v Among Us

Ztřeštěný šampionát plný zábavy, ve kterém může zvítězit jen ten nejdůvtipnější hráč. Také druhý turnaj jsme si pro vás připravili se značkou herních notebooků Lenovo Legion, ve kterém si s dalšími streamery zahrajete o štědrý dárek v podobě 100 subů.

Podle počtu registrovaných streamerů se vytvoří dvě až tři skupiny. Ty se budou skládat z nejvýše 6 - 7 hráčů. Ze skupin pak následně postoupí celkem 6 lidí, kteří si zahrají finále o lákavou odměnu pro svou Twitch komunitu. 

Průběh turnaje budete moci sledovat na kanálech svých oblíbených streamerů a když váš favorit zvítězí, čeká váš oblíbený kanál pořádná sprcha subs!

Ostřílení streameři

Grunex Games powered by Lenovo Legion se neobejde bez známých jmen. Opět se ho zúčastní hned několik předních českých streamerů. Jména vám postupně odhalíme na našich sociálních sítích, tak nás nezapomeň sledovat na instagramu a facebooku.

Šanci dostanou i méně známí vyzyvatelé

Do Grunex Games mohou využít možnost registrace taky všichni streameři a streamerky, co jsou teprve na začátku své dráhy. Vyzvěte zkušené streamery a ukažte se světu. Pro účast v turnaji stačí splňovat dvě podmínky: mít minimálně status affilate na platformě Twitch a váš kanál musí mít víc jak 100 sledujících.

Registrace do turnaje jsou otevřeny do nedělní půlnoci, stačí vyplnit níže vložený formulář.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama