Steam mění svá pravidla, konec přeprodejů s klíči
Zajímavosti Článek Steam mění svá pravidla, konec přeprodejů s klíči

Steam mění svá pravidla, konec přeprodejů s klíči

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

8. 5. 2017 21:28

Valve na Steamu dost zásadně změnilo pravidla ohledně posílání dárků.

Reklama

Steam mění svá pravidla, konec přeprodejů s klíči

Valve na Steamu mění svá pravidla. Snaží se zamezit přeprodejům klíčů, které fungovali na principu zakoupení hry do svého vlastního inventáře za účelem obdarování někoho dalšího. Tato možnost od teď není možná. Ve chvíli, kdy na Steamu někomu koupíte dárek, jej musíte také ihned odeslat a nebo přesně a konkrétně naplánovat, kdy mu má být odeslán. V případě, že by obdarovaný dárek odmítnul, se hra automaticky refundne tomu, kdo ji zakoupil.

Další novinkou je obdarovávání mezi různými regiony. Asi víte, že ceny her nejsou všude stejné. Cenové relace jsou rozdělené pro určité regiony, takže pokud byste hrou chtěli obdarovat někoho, u něhož ta daná hra stojí více než u vás, nepůjde to. Na druhou stranu zase nemusíte mít strach, že byste tu hru koupili a až poté zjistili, že ji danému uživateli nemůžete poslat. Steam vás o tom informuje předem, takže hru zbytečně nezaplatíte, pokud by to následně nešlo.

Pokud ve svém inventáři máte nějaké hry nakoupené přes možnost darování dárku na Steamu, nemusíte mít strach. S těmito hrami už nebude nijak nakládáno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama