Steam představuje další novinky
Gaming Článek Steam představuje další novinky

Steam představuje další novinky

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

2. 4. 2019 12:04

Valve představilo na konferenci GDC v San Franciscu další novinky, které nás tento rok čekají na Steamu.

Reklama

Jak jste si již mohli přečíst v našem předešlém článku, i Steam začal zbrojit do války proti jeho zatím největšímu konkurentovi, kterým je Epic Store. Na konferenci GDC 2019, která se konala v kalifornském San Franciscu, ukázalo Valve novou podobu herní knihovny a záložky Událostí (Events). Nyní už však víme i o dalších podrobnostech, které si pro nás Steam připravil. Pojďme si je tedy společně projít hezky jednu po druhé.

Steam představuje další novinky

Budoucí novinky na Steamu

Takto vývojáři steamu představili, co se chystá:

  • Přehlednost obchodu – Pracujeme na novém systému doporučování her, který jsme založili na strojovém učení a který může přizpůsobit výběr her podle individuálního vkusu jednotlivých hráčů. Tyto algoritmy jsou však jen jednou z částí našeho řešení pro přehlednost. Nicméně vytváříme další funkce vysílání a kurátorů. Celkový design obchodu neustále porovnáváme a posuzujeme.
  • Steam v Číně – Abychom mohli Steam přivést do Číny, spojili jsme se s Perfect World. V následujících měsících se o něm dozvíte více podrobností.
  • Aktualizace Steam knihovny – Budou dodány dlouho očekávané změny včetně přepracované Steam knihovny.
  • Nový systém událostí (Events) – Další velkou novinkou bude přepracovaný systém událostí, který vám umožní zvýraznit zajímavé aktivity jako jsou například turnaje, streamy nebo třeba týdenní výzvy.
  • Steam TV – Pracujeme také na rozšíření Steam TV, která by vám měla přinést více než jen vysílání konkrétních turnajů a speciálních akcí tak, aby byly podporovány všechny hry.
  • Steam Chat – Připravujeme pro vás zcela novou mobilní aplikaci Steam Chat, která Vám umožní sdílet své oblíbené GIFy se svými přáteli.
  • Steam Trust – Technologie Trusted Matchmaking, která se využívá v CS:GO, se stane plnou součástí Steamu a bude dostupná pro všechny hry. To znamená, že budete mít k dispozici více informací, které vám pomohou určit, zda je hráč podvodník nebo ne.
  • Steam PC Cafe Program – Přinášíme nový program PC Cafe, který pomůže hráčům využívat svůj Steam ve stovkách tisíc PC kaváren po celém světě.

Steam představuje další novinky

Všechny tyto novinky bychom si podle webu PC Gamer mohli vyzkoušet už v betě, která by měla přijít v tento rok v létě. Oficiální vydání zatím není známo a pokud se objeví další novinky, budeme vás o nich informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama