Steam se snaží konkurovat Discordu s novými vlastnostmi  a designem chatu
Gaming Článek Steam se snaží konkurovat Discordu s novými vlastnostmi a designem chatu

Steam se snaží konkurovat Discordu s novými vlastnostmi a designem chatu

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

26. 7. 2018 16:44

Valve se snaží o snížení dominace Discordu na herní scéně

Reklama

Včerejším dnem na Steam dorazil poměrně zásadní update, s novými textovými a zvukovými funkcemi a celkově novým designem seznamu přátel.

Valve vlastník Steamu se stále více snaží konkurovat populární aplikaci Discord. Došlo to až tak daleko, že se v červnu pokusila implementovat některé zásadní a velmi potřebné prvky, které mimo jiné používá aplikace Discord, do svého Steam clienta. Teprve dnešním dnem se však tyto funkce dostaly do ostrého provozu.

Steam se snaží konkurovat Discordu s novými vlastnostmi  a designem chatu

Nová aktualizace se především týká nového designu a všestrannosti chatu. Nyní můžete sdílet GIFy, linky, bez otravného "ODKAZ SMAZÁN", nebo si posílat vaše parádní screeny z her. Třídit přátele podle oblíbených, seskupovat je podle her, které hrají a vytvářet stálé skupinové chaty, které jsou navrženy spíše, jako Discord servery. A toto je opravdu jen malý výčet funkcí, co vám nový Steam Chat nabízí.

Aktualizace také dostaly hlasové konverzace, které by měly mít daleko čistější a zřetelnější zvuk, takže by volání přes Steam nemusela být taková bída, jako tomu bývalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama