SteelSeries rozšiřuje portfolio produktů ze série Arctis Nova o modely Nova 7, 3 a 1
Hardware Článek SteelSeries rozšiřuje portfolio produktů ze série Arctis Nova o modely Nova 7, 3 a 1

SteelSeries rozšiřuje portfolio produktů ze série Arctis Nova o modely Nova 7, 3 a 1

David Jiránek

David Jiránek

23. 8. 2022 18:01

Trojice nových headsetů jde do prodeje.

Reklama

Po čtyřech letech intenzivního a důkladného vývoje se SteelSeries rozhodlo posunout laťku herního zvuku na novou úroveň a opět ustanovit jedničku mezi prémiovými herními headsety. Nova Acoustic System, tedy zvukový systém headsetu Arctis Nova 7 a dalších, reprodukuje vysoce kvalitní a věrný Hi-Fi zvuk, který umocňuje zdarma dodávaná aplikace Sonar Audio Software Suite. Přináší 360° prostorový zvuk a možnost slyšet ty nejnepatrnější detaily, které ostatní neslyší.

Bezdrátová konektivita a funkce současného poslechu ze dvou zdrojů znamená naprostou volnost a umožňuje připojit herní zvuk přes 2,4GHz síť k PC, Mac, PlayStation a Switch pomocí USB-C adaptéru a přehrávat hudbu či komunikovat přes Bluetooth. V týmových hrách je důležitá komunikace a proto SteelSeries vyvinulo zbrusu nový mikrofon ClearCast 2. generace, potlačující okolní hluk díky umělé inteligenci. Bidirekcionální charakteristika je stejná, jakou používají týmy ve Formuli 1. Ve spojení s aplikací Sonar Audio Software Suite odstraní všechny rušivé zvuky na pozadí včetně cvakání klávesnice všech členů týmu. Mikrofon získal novou podobu a při jeho úplném zatažení do náušníku dojde k ideálnímu splynutí s tělem headsetu, což podporuje jeho využití na cestách.

 

SteelSeries rozšiřuje portfolio produktů ze série Arctis Nova o modely Nova 7, 3 a 1

 

Kromě modelu Arctis Nova 7 přichází budoucnost kvalitního herního zvuku pro každého hráče s modely Arctis Nova 3 a Nova 1. SteelSeries vyslyšelo volání hráčů, ať už se jednalo o špatnou kvalitu zvuku, dunivé basy, omezenou kompatibilitu nebo únavu z nošení. Široké portfolio headsetů Arctis Nova řeší všechny tyto a mnohé další negativní body. SteelSeries si vzala veškeré požadavky a zpětnou vazbu k srdci a navrhla dokonalý zážitek z poslechu napříč celou řadou určenou pro různé potřeby zákazníků v různých cenových kategoriích.

SteelSeries Arctis Nova 7, Nova 3, Nova 1. Každý z modelů je vybaven zvukovým systémem Nova Acoustic System, který spojuje hardwarovou a softwarovou část, aby poskytl hráčům ohromující zvuk „Almighty audio“. Kombinace vlastních navržených Hi-Fi měničů, které nabízí bezkonkurenční čistotu zvuku, pohlcujícího 360° prostorového zvuku pro strhující kulisu, a aplikace Sonar Audio Software Suite s prvním profesionálním parametrickým ekvalizérem, který umožňuje nastavit každý detail, poskytuje hráčům jedinečnou výhodu ve hře.

Od začátečníků po profesionální hráče. Od hráčů, kteří mají hluboko do kapsy po ty, kteří se nebojí investovat do vybavení více. Od nenáročných posluchačů až po audiofily. Všichni si zaslouží pozornost  a produkty, které naplní jejich očekávání, vylepší zážitky a dají jim pocit, že jsou skutečnými hvězdami. Proto SteelSeries rozšiřuje portfolio o další tři modely a usnadňuje výběr dle herního stylu, rozpočtu a osobních preferencí.

SteelSeries Arctis Nova 7

Arctis Nova 7 přináší výjimečně kvalitní zvuk „Almighty Audio“ a možnost poslechu dvou zvukových stop současně díky připojení přes 2,4GHz síť a Bluetooth a snadné přepínání mezi PlayStation, PC, Mac a Switch prostřednictvím USB-C adaptéru. Jeho baterie vydrží na jedno nabití až 38 hodin, přičemž funkce rychlého nabíjení zajistí 6 hodin provozu po pouhých 15 minutách v síti. Použitý mikrofon ClearCast 2. generace je řízen algoritmy umělé inteligence, které čistí příchozí i odchozí zvuk v týmovém chatu. ComfortMax System nabízí 4 úrovně nastavení a prodyšné náušníky z paměťové pěny AirWeave. Původní model SteelSeries Arctis 7 byl nejoceňovanějším headsetem všech dob. Jeho nástupce, Arctis Nova 7, je dostupný v různých variantách pro maximální kompatibilitu s platformami PC, PlayStation a Xbox.

 

SteelSeries rozšiřuje portfolio produktů ze série Arctis Nova o modely Nova 7, 3 a 1

 

SteelSeries Arctis Nova 3

Headset Arctis Nova 3 umožňuje díky PrismSync RGB vyladit podsvícení s využitím 16,8 milionů dostupných barev. Nabízí cenově přijatelný vysoce kvalitní zvuk a výkonné algoritmy umělé inteligence pro potlačení okolního hluku mířícího do mikrofonu jak od uživatele, tak od spoluhráčů. Prostřednictvím USB-C lze headset využít na každém zařízení, jako je PC, PlayStation, Mac, Nintendo Switch, mobilní zařízení nebo iPad, a to v maximálním pohodlí díky systému ComfortMax.

SteelSeries rozšiřuje portfolio produktů ze série Arctis Nova o modely Nova 7, 3 a 1

SteelSeries Arctis Nova 1

Arctis Nova 1 přináší vynikající kvalitu zvuku za dostupnou cenu a maximální pohodlí díky systému ComfortMax. Lehká konstrukce umožňuje nastavení velikosti ve čtyřech úrovních a hráči tak snadno dosáhnou dokonalého přizpůsobení, a to i díky náušníkům z paměťové pěny AirWeave. Mikrofon s umělou inteligencí redukuje hluk v pozadí, takže komunikace během hry je vždy čistá. Arctis Nova 1 je vybaven 3,5mm konektorem, který funguje prakticky s jakoukoli platformou, včetně PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch a mobilních zařízení. Je dostupný v černé a bílé variantě a v různých verzích pro maximální kompatibilitu s platformami PC, PlayStation a Xbox.

SteelSeries rozšiřuje portfolio produktů ze série Arctis Nova o modely Nova 7, 3 a 1

Cena a dostupnost

Nové headsety SteelSeries Arctis Nova 1, Nova 3, Nova 7 jsou celosvětové dostupné prostřednictvím www.SteelSeries.com nebo u lokálních prodejců za ceny:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama