SteelSeries uvádí několik nových podložek, včetně podsvícené
Technologie Článek SteelSeries uvádí několik nových podložek, včetně podsvícené

SteelSeries uvádí několik nových podložek, včetně podsvícené

Filip Němeček

Filip Němeček

1. 11. 2018 15:24

Řada QcK se pořádně rozrostla. Stávající modely byly navíc přejmenovány.

Reklama

SteelSeries se s tím nepáře a uvedlo hned několik podložek QcK najednou. Výrobce zároveň oznámil, že prodal více než 10 milionů podložek celkem.

Nejvyšší nový model se jmenuje QcK Prism a koupíte ho ve dvou velikostech, buď 32 x 27 centimetrů nebo 90 x 30. V obou případech je tloušťka 4 mm. Podložka nabízí dvouzónové RGB podsvícení, které si nastavíte přes software a to může být synchronizované s dalšími SteelSeries produkty. Menší varianta přijde v přepočtu na 1000 Kč, ta větší potom asi na 1550 Kč.

Další je model QcK Edge, jedná se o tradiční minimalistickou podložku, jenž koupíte dokonce ve třech rozměrech. Jsou to 32 x 27, 45 x 40 a 90 x 30 centimetrů. Přepočtené ceny jsou rovněž odstupňované podle velikosti a sice: 400 Kč, 650 Kč a 900 Kč za největší model.

SteelSeries uvádí několik nových podložek, včetně podsvícené

Poslední z novinek je QcK Hard a výrobce ji v tiskové zprávě popisuje následovně: “Reprezentantem pevného povrchu z polyethylenu je QcK Hard, nabízející nízké tření a tím i maximální rychlost pohybu myši, jak s nízkým tak vysokým rozlišením.” Nabízí rozměry 32 x 27 centimetrů a přijde v přepočtu na 780 Kč.

Došlo také k přejmenování aktuálních modelů QcK, jak uvádí výrobce ve stejné tiskové zprávě:

QcK Mini, QcK a QcK+ mění označení na QcK – Small, QcK – Medium a QcK – Large. Stejný osud potkal také QcK Mass, QcK Heavy a QcK XXL, které nově najdeme pod názvem QcK Heavy – Medium/Large/XXL. Kromě změny názvu produktů se všechny podložky dočkaly drobné designové změny v podobě nového SteelSeries loga.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama