SteelSeries uvádí vylepšené klávesnice Apex Pro TKL
Hardware Článek SteelSeries uvádí vylepšené klávesnice Apex Pro TKL

SteelSeries uvádí vylepšené klávesnice Apex Pro TKL

David Jiránek

David Jiránek

4. 10. 2022 17:07

Bezdrátový model je vybaven duální bezdrátovou technologií Quantum 2.0 využívající 2,4GHz síť.

Reklama

Rok 2019 se zapsal do kroniky hráčů výrazným písmem. Na trh přišla první herní klávesnice s plně nastavitelnou výškou aktivace, což představovalo dosud největší průlom v inovacích klávesnic od doby prvních mechanických spínačů. První generace Apex Pro TKL se stala velmi oblíbenou u každodenních hráčů a sbírala spolu s profesionálními hráči vítězství po celém světě.

 

SteelSeries uvádí vylepšené klávesnice Apex Pro TKL

 

Rozdíl mezi vítězstvím a prohrou může být otázkou milisekund. V roce 2022 SteelSeries vyvinula technologii OmniPoint umožňující všem hráčům vybrat si z 37 úrovní aktivace od pouhých 0,2 mm po 3,8 mm s dobou odezvy jen 0,54 ms. Spínače OmniPoint 2.0 mají 11krát rychlejší odezvu než standardní mechanické spínače a při nastavení aktivace ve výšce 0,2 mm mají 10krát rychlejší aktivaci. Klávesnici si lze nastavit pro jakýkoli program či hru, od letmého dotyku po jistý hluboký stisk, prostřednictvím aplikace SteelSeries GG.

Nad rámec rychlostních předpokladů spínačů OmniPoint 2.0 přichází také se speciální duální funkcí 2v1, která umožňuje nastavit dvě různé akce na jednu klávesu, například chůzi v jednom bodě aktivace a běh při hlubším stisku.

 

SteelSeries uvádí vylepšené klávesnice Apex Pro TKL

 

Kompaktní konstrukce TKL bez numerického bloku uvolňuje prostor pro neomezené pohyby myší, zatímco OLED display poskytuje informace v reálném čase ze hry, z komunikační aplikace a mnoho dalšího bez nutnosti opouštět hru. Kvalitní Double Shot PBT klávesy nabízí životnost až 100 milionu kliknutí a vysokou odolnost proti opotřebení díky dvojité vrchní vrstvě.

V klávesnici je integrována duální bezdrátová technologie Quantum 2.0 poskytující ultrarychlé plynulé připojení přes 2,4GHz síť nebo maximální kompatibilitu díky Bluetooth 5.0. Bezdrátový provoz zajišťuje baterie s 40hodinovou výdrží.

23. května 2022 se hráč Karrigan z týmu FaZe stal prvním profesionálním hráčem, který vyhrál významný CS:GO turnaj s bezdrátovou klávesnicí Apex Pro Mini Wireless, která stejně jako Apex Pro TKL Wireless využívá technoligií OmniPoint 2.0 a Quantum 2.0.

Nové generace klávesnic SteelSeries Apex Pro TKL a Apex Pro TKL Wireles jsou celosvětové dostupné prostřednictvím www.SteelSeries.com nebo u lokálních prodejců za ceny:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama